logo-print

Πρόσκληση για την άσκηση 4 υποψηφίων δικηγόρων στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων

Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 17/11

09/11/2023

09/11/2023

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, που εποπτεύεται από τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εδρεύει στην Αθήνα (Μεσογείων 45), δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την άσκηση τεσσάρων υποψηφίων δικηγόρων.

Οι υποψήφιοι δικηγόροι, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στη Νομική Υπηρεσία του ΕΛ.Γ.Α., για διάρκεια μέχρι δώδεκα μήνες, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως την Παρασκευή, 17/11/2023. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση k.giannaka@elga.gr.

Όπως προβλέπεται στην πρόσκληση, το ωράριο της ημερήσιας απασχόλησης των ασκουμένων θα είναι 7,5 ώρες, σύμφωνα με τις ανάγκες της Νομικής Υπηρεσίας. Η μηνιαία αποζημίωση των ασκουμένων δικηγόρων ανέρχεται στο ποσό των 600 ευρώ και θα καταβάλλεται βάσει του παρουσιολογίου από τη Διεύθυνση Οικονομικού του ΕΛ.Γ.Α. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Διοίκηση – Νομική Υπηρεσία του ΕΛ.Γ.Α. και στο τέλος αυτής θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση στον ασκούμενο.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή γίνεται από τριμελή επιτροπή του ΕΛ.Γ.Α., άλλως, αν αυτό δεν είναι εφικτό, με δημόσια κλήρωση. Τα ονόματα των επιλεγέντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του οργανισμού.

Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται αναλυτικά ο τρόπος υποβολής της αίτησης και το περιεχόμενο αυτής, καθώς και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά.

Πηγή: dsa.gr 

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ