Σχετικά με μας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:

Lawspot.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

22/11/2013 - 13:06

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

16/11/2017 - 18:35

Σε όλους μας έχει συμβεί κάποια στιγμή να μας απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα. Κι αυτό γιατί, θέλοντας και μη, η καθημερινότητα είναι γεμάτη από γεγονότα με νομικές προεκτάσεις.

Εξαιτίας όμως της πολυπλοκότητας του νόμου, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι συνήθως επιφυλακτικοί και μπερδεμένοι όταν έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουν κάποιο νομικό ζήτημα και να αναζητήσουν τον κατάλληλο δικηγόρο για να το χειριστεί.

Το Lawspot δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε πιο εύκολη την πρόσβασή σας σε νομοθετήματα, νομικές πληροφορίες και δικηγόρους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη λύση στο νομικό ζήτημα που σας απασχολεί.

Στο Lawspot θα βρείτε χρήσιμες νομικές πληροφορίες από πολυάριθμες πηγές, διατυπωμένες όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται, προκειμένου να αποκτήσετε μία γενική άποψη επί του θέματος που σας απασχολεί. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα εξειδικευμένους δικηγόρους, οι οποίοι διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις προκειμένου να χειριστούν την υπόθεσή σας.

Παράλληλα, η διαδραστική πλατφόρμα του Lawspot δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους δικηγόρους να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του περιεχόμενου της σελίδας, είτε μέσω δημιουργίας βοηθητικών κειμένων είτε μέσω αναλυτικών δημοσιεύσεων (blog posts) σχετικά με νομικά θέματα της ειδίκευσης τους ή/και της επικαιρότητας. Με τον τρόπο αυτό στοχεύουμε στο να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση δικηγόρου - πολίτη και να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή κοινότητα νομικών πληροφοριών και αμφίδρομης επικοινωνίας.

Η βάση των νομοθετημάτων του Lawspot είναι ανοικτή σε όλους τους χρήστες. Επιπλέον, οι δικηγόροι - συνδρομήτές έχουν στη διάθεσή τους μία σειρά εργαλείων τόσο για νομική έρευνα όσο και για τη διαδικτυακή τους προβολή και την επικοινωνία με το κοινό.

Το Lawspot εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο και χρήσιμα εργαλεία για τους δικηγόρους. Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας και παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις.

Καλή περιήγηση!

send