Προβάλετε τις υπηρεσίες σας αποτελεσματικά σε
500.000 επισκέπτες το μήνα με μόλις 0.33 € την ημέρα

5+1 λόγοι για να αναβαθμίσετε το προφίλ σας

#1 Προβολή στις μηχανές αναζήτησης

Το Lawspot εμφανίζεται στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων σε περισσότερες από 1.500.000 αναζητήσεις στη Google κάθε μήνα. Χιλιάδες όροι όπως δυσφήμιση, δικαστική συμπαράσταση, καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας επιστρέφουν στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης άρθρα δικηγόρων στο Lawspot.

#2 Αρθρογραφία

Το Lawspot παρέχει ένα άριστα οργανωμένο περιβάλλον για να δημοσιεύετε τα άρθρα σας σε ένα κοινό εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών που αναζητά νομικές πληροφορίες.

Μπορείτε να αρθρογραφείτε για ζητήματα που άπτονται της ειδίκευσής σας ή σχετικά με νομολογιακές και νομοθετικές εξελίξεις που θέλετε να σχολιάσετε.

#3 Προβολή εντός του Lawspot

Οι διακεκριμένοι δικηγόροι εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του Lawspot καθώς και στη λίστα προτεινόμενων δικηγόρων στις εσωτερικές σελίδες ανάλογα με τους τομείς ειδίκευσης που έχουν επιλέξει, μεγιστοποιώντας έτσι την προβολή τους στους 125.000 εβδομαδιαίους επισκέπτες της σελίδας.

Επίσης εμφανίζονται κατά προτεραιότητα στη λίστα δικηγόρων του Lawspot, σελίδα που βρίσκεται στα κορυφαία αποτελέσματα της Google για αναζητήσεις σχετιζόμενες με την εύρεση δικηγόρων (π.χ. δικηγόρος, βρες δικηγόρο κ.α.)

#4 Αύξηση επισκεψιμότητας

Οι δικηγόροι με διακεκριμένο προφίλ προσελκύουν 300% περισσότερες επισκέψεις στο προφίλ τους. Για τους δικηγόρους που αρθρογραφούν στο Lawspot η αύξηση των επισκέψεων ξεπερνάει το 700%.

#5 Πλήρες προφίλ

Αναβαθμίζοντας το προφίλ σας αποκτάτε μία πλήρη online ταυτότητα, με στοιχεία όπως το βιογραφικό, οι τίτλοι σπουδών, οι ομιλούμενες γλώσσες και οι τομείς ειδίκευσής σας (έως 10, σε αντίθεση με τους 3 του βασικού).

#6 Κοστίζει μόλις 0.33 € την ημέρα

Το διακεκριμένο προφίλ στο Lawspot κοστίζει 120 € (συμπ. Φ.Π.Α.) ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι με 0.33 € ημερησίως, κόστος μικρότερο από το φθηνότερο ένσημο του ΤΑΧΔΙΚ, μπορείτε να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία και να προβληθείτε σε στοχευμένο κοινό που αναζητά δικηγορικές υπηρεσίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι προσφέρει το διακεκριμένο προφίλ;

Το διακεκριμένο προφίλ δικηγόρου προσφέρει τα παρακάτω:

Ονοματεπώνυμο
Φωτογραφία / Λογότυπο
Στοιχεία επικοινωνίας Χάρτης / Τηλέφωνα / Φαξ
Φόρμα επικοινωνίας
Τομείς ενασχόλησης Μέχρι 10
Προβολή εντός σελίδας Λίστα δικηγόρων / Αρχική σελίδα / Sidebar εσωτερικών σελίδων
Βιογραφικό / Σπουδές
Ιστοσελίδα / Linkedin
Ξένες γλώσσες
Διαμεσολάβηση
Νομική αρθρογραφία
Κόστος 120 € / Έτος (Συμπ. ΦΠΑ)

Πώς μπορώ να καταβάλω τη συνδρομή;

Μπορείτε να καταβάλετε τη συνδρομή σας:

  1. α. ηλεκτρονικά μέσω κάρτας
  2. β. με μεταφορά στους λογαριασμούς μας μέσω ebanking
  3. γ. με καταβολή σε φυσικό κατάστημα τράπεζας.

Οι ίδιοι τρόποι πληρωμής ισχύουν και για την ανανέωση του προφίλ.

Πόσο διαρκεί η συνδρομή μου για το διακεκριμένο προφίλ;

Η διάρκεια της συνδρομής για το διακεκριμένο προφίλ είναι ένα έτος, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να προβληθεί δικηγορικό γραφείο ή δικηγορική εταιρεία;

Το προφίλ σας στο Lawspot είναι προσωπικό και αφορά ένα και μόνο φυσικό πρόσωπο.

Ωστόσο, μπορείτε να προβάλετε το γραφείο ή την εταιρεία σας μέσα από το προφίλ σας (π.χ. στην περιγραφή ή στην ιστοσελίδα που θα δηλώσετε).

Για τις δικηγορικές εταιρείες και τα δικηγορικά γραφεία που το επιθυμούν, προσφέρονται πακέτα για την αναβάθμιση πολλαπλών προφίλ με σημαντικές εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@lawspot.gr.

Η αναβάθμιση της διαδικτυακής σας παρουσίας βρίσκεται
ένα κλικ μακριά.
Ακόμα το σκέφτεστε;

send