Η κορυφαία ιστοσελίδα προβολής δικηγορικών υπηρεσιών

member

Γιατί να εγγραφείτε στο Lawspot

Το Lawspot παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για την προβολή δικηγόρων στο διαδίκτυο:

  • Περισσότεροι από 300.000 μοναδικοί επισκέπτες/μήνα
  • Εμφάνιση εκατοντάδων αναζητήσεων στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google
  • Δυνατότητα legal blogging για άμεση προβολή των δικηγόρων
  • Προβολή περιεχομένου του Lawspot μέσω Google News
  • Στοχευμένη προβολή δικηγόρων σε επιλεγμένα σημεία της ιστοσελίδας

Επαγγελματική προβολή

Το διαδίκτυο αποτελεί μία από τις βασικότερες πηγές πληροφόρησης για εκατομμύρια χρήστες, με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό αναζητήσεων να σχετίζεται με νομικά ζητήματα.

Το Lawspot παρέχει στους δικηγόρους ένα σύγχρονο και άριστα οργανωμένο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να προβάλλουν αποτελεσματικά και στοχευμένα τις υπηρεσίες τους σε πολίτες που αναζητούν νομικές υπηρεσίες.

Μέσω της νομικής αρθρογραφίας δίνεται η δυνατότητα στοχευμένης προβολής των δικηγόρων – μελών του Lawspot σε χιλιάδες επισκέπτες.

provoli
enimerosi

Νομική ενημέρωση

Με τις εξελίξεις σε θέματα νομικού ενδιαφέροντος να κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς, η ανάγκη για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση καθίσταται επιτακτική.

Το Lawspot παρέχει διαρκή ροή ενημέρωσης με ειδήσεις νομικού περιεχομένου, αρθρογραφία, νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Γνωρίζοντας ότι, ως επαγγελματίες, οι απαιτήσεις σας για ενημέρωση είναι πιο αυξημένες και σύνθετες, επικεντρωνόμαστε στην παροχή αξιόπιστου περιεχομένου με σύνδεση προς τις επίσημες πηγές.

Βάση δεδομένων

Η πρόσβαση στην ελληνική νομοθεσία και νομολογία είναι συχνά περίπλοκη, ενώ τα εργαλεία αναζήτησης και οργάνωσης των νομικών πληροφοριών παραμένουν περιορισμένα.

Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και προάγοντας το δημόσιο χαρακτήρα των πληροφοριών αυτών, το Lawspot προσφέρει μία διαρκώς εμπλουτιζόμενη βάση δεδομένων, με εθνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία και νομολογία.

Παράλληλα, αναπτύσσεται μία σειρά από εργαλεία νομικής έρευνας και επεξεργασίας πληροφοριών, τα οποία τίθενται σταδιακά στη διάθεση των μελών του Lawspot.

vasi

Έγραψαν για εμάς

Lawspot © 2019