Αρετή Κωσταράκη

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Αθηνών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 2011 και εξειδικεύτηκα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, το Διοικητικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Ενέργειας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου από το οποίο αποφοίτησα το 2013. Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μου πραγματοποίησα άσκηση στη Ρυθμιστική Αρχή της Ενέργειας και στο Νομικό Τμήμα της εταιρείας TERNA energy SA.

Από το 2013 είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ως Δικηγόρος συνεργάστηκα με δικηγορικές εταιρείες και τη Ρυθμιστική Αρχή της Ενέργειας, παρέχοντας νομική υποστήριξη για την έκδοση κανονιστικών και ατομικών πράξεων και σε δικαστικές της διαμάχες ενώπιον Διοικητικού Εφετείου και Συμβουλίου της Επικρατείας σε υποθέσεις της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. 

Από το Νοέμβριο του 2015 εργάζομαι για το νομικό τμήμα της γαλλικής εταιρείας διαχείρισης δικτύων μεταφοράς φυσικού αερίου GRTgaz, στο οποίο παρέχω συμβουλευτική δικηγορία για θέματα δικαίου ρύθμισης, ευρωπαϊκές υποθέσεις και διεθνή ανάπτυξη (Mergers and Acquisitions και διεθνείς εμπορικές συμβάσεις).

Από τον Αύγουστο 2017 εργάζομαι -με απόσπαση από την εταιρεία GRTgaz- ως Νομικός Σϋμβουλος στον ENTSOG (''Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διαχειριστών Δικτύων Μεταφοράς Φυσικού Αερίου'').

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Νομική Σχολή Αθηνών

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Strasbourg - Universite Robert Schuman |
Δίκαιο Ενέργειας και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.