logo-print

Άρθρο 20 - Νόμος 3848/2010

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Εργατικό Ποινικό Δίκαιο
Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024

Άρθρο 20

Κρίση και επιλογή διευθυντών εκπαίδευσης, προϊσταμένων γραφείων και προϊσταμένων ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

1. Οι διατάξεις για την κρίση και επιλογή των σχολικών συμβούλων εφαρμόζονται και για την κρίση και επιλογή των διευθυντών εκπαίδευσης, των προϊσταμένων γραφείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των προϊσταμένων ΚΕ.Δ.Δ.Υ., εκτός από τις διατάξεις που αναφέρονται στην αξιολόγηση του συγγραφικού έργου.

2. Το αρμόδιο συμβούλιο επιλογής ή το υπηρεσιακό συμβούλιο (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. - Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε., Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) καταρτίζει με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής του άρθρου 14 και τις προτιμήσεις των υποψηφίων, τους εξής πίνακες ανά περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης:

α) διευθυντών εκπαίδευσης, β) προϊσταμένων γραφείων εκπαίδευσης, γ) προϊσταμένων γραφείων επαγγελματικής εκπαίδευσης,

δ) προϊσταμένων γραφείων φυσικής αγωγής και ε) προϊσταμένων ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

Η εγγραφή εκπαιδευτικού σε έναν από τους παραπάνω πίνακες δεν εμποδίζει την εγγραφή του και στους άλλους πίνακες.

3. Αν ο αριθμός των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στους πίνακες, δεν επαρκεί για την πλήρωση όλων των κενών θέσεων ή απομένουν κενές θέσεις και μετά την εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 2 και 5 του άρθρου 24, το αρμόδιο συμβούλιο επιλογής συντάσσει συμπληρωματικούς αξιολογικούς πίνακες από εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλογής και υπηρετούν με οργανική θέση σε σχολικές μονάδες της διεύθυνσης στην οποία υπάρχουν κενές θέσεις, ύστερα από πρόταση του αρμόδιου ανώτερου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου με βάση τα κριτήρια των περιπτώσεων α' και γ' της παραγράφου 1 του άρθρου 12.

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

send