logo-print

Άρθρο 18 - Νόμος 3044/2002

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31

Άρθρο 18

1. Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) μπορεί, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, να εκποιήσει χωρίς διαγωνισμό ακίνητό του σε αλλοδαπό Δημόσιο για την εξυπηρέτηση υπηρεσιών διπλωματικής αποστολής.

Το τίμημα από την εκποίηση επιτρέπεται να διατίθεται για επενδύσεις σε ακίνητα, χωρίς τους περιορισμούς του άρθρου 14 του ν. 2042/1992 (ΦΕΚ 75 Α').

2. Τροποποιείται το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο του Δήμου Αθηναίων στα Ο.Τ. 1/69 και 2/69 της περιοχής Κου-ντουριώτικα, που βρίσκονται μεταξύ των οδών Βασ. Σοφίας, Μακεδόνων, Δορυλαίου, Γέλωνος και Κόκκαλη, κα-ταργουμένης της οδού Ευζώνων, όπως φαίνεται σε σχεδιάγραμμα κλίμακας 1:1.000 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων, συνοδεύει την παρούσα ρύθμιση και δημοσιεύεται σε φωτοσμίκρυνση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στο ενιαίο οικοδομικό τετράγωνο με αριθ. 1/69, τμήμα του, εμβαδού 5.500 τ.μ., ιδιοκτησίας Μ.Τ.Π.Υ., με στοιχεία Β Β' Γ'Γ Β, καθορίζεται ως κοινόχρηστος χώρος. Στο οικόπεδο του Μ.Τ.Π.Υ. με στοιχεία Α, Β, Γ, Δ, Ε, Α, καθορίζονται χρήσεις κατοικίας και υπηρεσιών διπλωματικής αποστολής και συντελεστής δόμησης 2,6.

Το προσύμφωνο στο κτηματολογικό δίκαιο - Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 23
Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

send