logo-print

Άρθρο 2 - Νόμος 3095/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΡΘΡΟ 2

Διάθεση αναπτυξιακών κονδυλίων

α) Η αναπτυξιακή βοήθεια της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Δημοκρατία της Βουλγαρίας, δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας, ανέρχεται στο ποσό των πενήντα τεσσάρων εκατομμυρίων διακοσίων ενενήντα χιλιάδων (54.290.000) Ευρώ για μία περίοδο πέντε ετών (20022006). Το ανωτέρω ποσό 9α διατεθεί σε ετήσια βάση, σύμφωνα με το παρόν διμερές πρόγραμμα πλαίσιο.

β) Από το συνολικό ποσό, είκοσι τοις εκατό (20%) θα διατεθεί από το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών σε ιδιωτικές παραγωγικές επενδύσεις στην Δημοκρατία της Βουλγαρίας σύμφωνα με τους αντικειμενικούς στόχους της παρούσας Συμφωνίας. Σχετικές αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από 1ης Ιουλίου 2002.

γ) Ένας από τους κυρίους στόχους της διμερούς βοήθειας για την διαδικασία ανασυγκρότησης, οικονομικής, κοινωνικής, θεσμικής και περιβαλλοντικής στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας είναι η συμπληρωματικότητα έναντι των συνολικών αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των διεθνών χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και των διμερών δωρητών, θα ληφθεί επίσης υπόψη η περιφερειακή επίδραση τηςαναπτυξιακής βοήθειας.

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Συλλογικό εργατικό δίκαιο - 3η έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send