logo-print

Άρθρο 14 - Νόμος 3086/2002

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

Άρθρο 14

Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης

1. Η Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, περιλαμβάνει, τη Διεύθυνση Διοικητικού και Διοικητικής Μέριμνας και τη Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων.

2. Στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης και στις Διευθύνσεις, Τμήματα και Γραφεία που υπάγονται σ' αυτήν, προΐστανται διοικητικοί υπάλληλοι.

3. Στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης προΐσταται διοικητικός υπάλληλος με βαθμό Γενικού Διευθυντή, ο οποίος έχει τις εξής αρμοδιότητες:

α) Εποπτεύει, συντονίζει και κατευθύνει το έργο των Διευθύνσεων, σύμφωνα με τις εντολές του Προέδρου του Ν.Σ.Κ. και σε συνεργασία με αυτόν ή τον Νομικό Σύμβουλο ή Πάρεδρο, που ορίζεται από αυτόν.

β) Προΐσταται και εποπτεύει όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους και ελέγχει την ώρα προσέλευσης, αποχώρησης και τις απουσίες αυτών και όσων υπηρετούν στη Γραμματεία, τους Σχηματισμούς και το Κέντρο Πληροφορικής, σε συνεργασία με τους προϊσταμένους τους.

γ) Υπογράφει όλα τα έγγραφα, για τα οποία του χορηγήθηκε από τον Πρόεδρο σχετική εξουσιοδότηση, σύμφωνα με το εδ. β' της παρ. 3 του άρθρου 8.

Ερμηνεία κατ΄ άρθρo του ΚΝ 489/1976 περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης"

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

send