logo-print

Άρθρο 8 - Νόμος 3087/2002

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018

Άρθρο 8 Φόροι

1. Υπό την επιφύλαξη των όρων και σύμφωνα με τις διαδικασίες που καθορίζονται από τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εγκρίνονται από τα διοικητικά συμβούλια, τα μέλη του προσωπικού των οργανισμών αυτών που έχουν προσληφθεί για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους, υπόκεινται σε φόρο υπέρ των εν λόγω οργανισμών, επί των αποδοχών και λοιπών αμοιβών που καταβάλλονται από αυτούς.

2. Κατ' έτος, ανακοινώνονται στα Κράτη - Μέλη τα ονόματα και οι διευθύνσεις των μελών του προσωπικού των οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, και του λοιπού προσωπικού που εργάζεται επί συμβάσει στους οργανισμούς αυτούς. Οι εν λόγω οργανισμοί χορηγούν κατ' έτος σε καθέναν από αυτούς πιστοποιητικό, από το οποίο εμφαίνεται το συνολικό ποσό, ακαθάριστο και καθαρό, των πάσης φύσεως αποδοχών που κατεβλήθησαν από τους οργανισμούς αυτούς για το συγκεκριμένο έτος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών και της φύσεως των καταβολών και των ποσών των παρακρατήσεων στην πηγή.

3. Το παρόν άρθρο δεν εφαρμόζεται στις συντάξεις που καταβάλλονται στα πρώην μέλη του προσωπικού των οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους εξ αυτών έλ-κοντες δικαιώματα.

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send