logo-print

Άρθρο 1 - Νόμος 2788/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30

Αρθρο 1

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ

1. Ο Δωρητής απεφάσισε υπό τους κατωτέρω όρους να κατασκευάσει και να εξοπλίσει με δικές του δαπάνες ένα πλήρες Κέντρο Θεραπείας Εγκαυμάτων, δυναμικότητας 34 κλινών, σε αυτοτελές κτίριο συνολικής επιφανείας 6.500 τ.μ., το οποίο θα ονομάζεται «ΛΑΤΣΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ».

2. Το Κέντρο θα ανεγερθεί εντός των ορίων του υπό του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας υποδειχθέντος χώρου κυριότητάς του, επιφανείας 4.670 τ.μ., σύμφωνα με τη συνημμένη προμελέτη (Μάρτιος 1999) του αρχιτέκτονα Α. Βουρέκα - Πεταλά. Ο περιβάλλων χώρος του Κέντρου θα διαμορφωθεί κατάλληλα από τον Δωρητή. Το Κέντρο, μετά την αποπεράτωση του, θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο προς άμεση έναρξη της λειτουργίας του.

3. Εντός του ως άνω χώρου, απαγορεύεται η ανέγερση οποιουδήποτε άλλου κτιρίου ή βοηθητικού κτίσματος που δεν σχετίζεται με το Κέντρο.

4. Το Κέντρο θα ενταχθεί διοικητικά και λειτουργικά στο Νοσοκομείο, το οποίο θα παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες υποστηρίξεως και θα αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο (διοικητικά - λειτουργικά) μετά των λοιπών τμημάτων - κλινικών του Νοσοκομείου.

5. Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και το Νοσοκομείο δικαιούνται να παρακολουθούν με εκπρόσωπό τους την εκτέλεση του έργου σύμφωνα με τους όρους της παρούσης και την μελέτη εφαρμογής.

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ