logo-print

Άρθρο 9 - Νόμος 2788/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30

Αρθρο 9 ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ - ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

1. Η αποπεράτωση του κτιρίου και ο εξοπλισμός αυτού θα πραγματοποιηθεί εντός τριάντα (30) μηνών από την έναρξη των εργασιών. Η παράδοση δε προς το Ελληνικό Δημόσιο και το Νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί με πρωτόκολλο συνοδευόμενο από τα κατασκευαστικά σχέδια, τα σχέδια Η/Μ εγκαταστάσεων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

2. Ο Δωρητής αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις σχετικές διατάξεις περί κοινωνικής ασφαλίσεως των εργαζομένων του εργοταξίου και περί υγιεινής και ασφάλειας. Το Δημόσιο και το Νοσοκομείο ουδεμία φέρουν σχετική υποχρέωση.

3. Ο Δωρητής ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα, εμφανή και κεκρυμμένα, ή για την έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων του κτιρίου επί δύο έτη μετά την αποπεράτωση του υποχρεούμενος σε αποκατάστασή τους με δαπάνες του, εφόσον έχει εγγράφως ενημερωθεί από το Νοσοκομείο.

4. Σχετικά με τα πραγματικά ελαττώματα ή βλάβες του εξοπλισμού η υποχρέωση του Δωρητή εξαντλείται στην εκ μέρους του επιβολή υποχρεώσεως στον προμηθευτή -πωλητή έναντι του Νοσοκομείου παροχής εγγυήσεως καλής λειτουργίας τουλάχιστον ενός έτους από της παραλαβής και υποχρεώσεως συντηρήσεως και επισκευής ομοίως ενός έτους από της παραλαβής, καθώς και υποχρεώσεως εξασφαλίσεως ανταλλακτικών για 10 έτη από της αγοράς αυτού.

5. Μετά την αποπεράτωση του κτιρίου, το Νοσοκομείο δεν θα προχωρεί σε σοβαρές μετατροπές, προσθήκες, επεκτάσεις ή διαρρυθμίσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του Κέντρου χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία του Δωρητή. Το Νοσοκομείο δεν δικαιούται να εκχωρεί σε τρίτους την όλη μελέτη ανεγέρσεως και εξοπλισμού του κτιρίου χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία του Δωρητή. Ο μέλλων να παραδοθεί στο Νοσοκομείο, σε εκτέλεση της σύμβασης, παντός είδους κινητός και σταθερός ιατροτεχνολογικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός του Κέντρου Εγκαυμάτων κατά το άρθρο 6 της παρούσης, θα παραμένει πάντα μέσα στο κτίριο αυτό, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του και των νοσηλευομένων σε αυτό εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών. Η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση ή αντικατάσταση του εξοπλισμού επιτρέπεται μόνο λόγω φθοράς ή α-παξιώσεώς του.

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ