logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 2824/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΡΘΡΟ 6

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

1. Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα κάνει τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να διασφαλισθεί ότι, για τις προτεινόμενες μονάδες διαχείρισης αναλωθέντων καυσίμων, θα ορισθούν και θα εφαρμοσθούν διαδικασίες με σκοπό:

(ί) την αξιολόγηση όλων των παραγόντων σχετικά με τη χωροθέτηση της μονάδας που είναι πιθανό να επηρεάσουν την ασφάλεια της κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής περιόδου ζωής της.

(ίί) την αξιολόγηση των πιθανών επιπτώσεων της μονάδας αυτής στην ασφάλεια των ατόμων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος,

(ίίί) την παροχή σε μέλη του κοινού πρόσβασης σε πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της μονάδας αυτής,

(iv) την ύπαρξη συνεννόησης με τα Συμβαλλόμενα Μέρη που γειτνιάζουν με τη μονάδα αυτή, στο βαθμό που είναι πιθανά να επηρεασθούν από τη μονάδα αυτήν, και

την παροχή σε αυτά, κατόπιν αίτησης τους, γενικών στοιχείων σχετικά με τη μονάδα, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσουν τις πιθανές επιπτώσεις της μονάδας στην ασφάλεια στο έδαφός τους.

2. Πράττοντας αυτό, κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα κάνει τις αρμόζουσες ενέργειες ώστε να εγγυηθεί ότι οι μονάδες αυτές δε θα έχουν μη αποδεκτή επίδραση σε άλλα Συμβαλλόμενα Μέρη λόγω της χωροθέτησής τους σύμφωνα με τις γενικές υποχρεώσεις ασφάλειας του άρ-θρου4.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21
Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ