logo-print

Άρθρο 1 - Νόμος 2958/2001

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 1

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς της Συμφωνίας:

1. "Αρμόδιες αρχές" σημαίνει στην Ελληνική Δημοκρατία, η Υπηρεσία Οικονομικών Εγκλημάτων (Σ.Δ.Ο.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών, στη Ρωσική Ομοσπονδία η Ομοσπονδιακή Φορολογική Αστυνομία (Ο.Φ.Α, της Ρωσίας). Σε περίπτωση αλλαγής της ονομασίας τους η μια αρχή θα πληροφορήσει την άλλη μέσω της διπλωματικής οδού.

2. "Αιτούσα αρχή" σημαίνει την αρμόδια αρχή ενός Μέρους, η οποία εκδίδει αίτημα για βοήθεια στα πλαίσια της Συμφωνίας αυτής.

3. "Αιτηθείσα αρχή" σημαίνει την αρμόδια αρχή ενός Μέρους που λαμβάνει ένα αίτημα για βοήθεια στα πλαίσια της Συμφωνίας αυτής.

4. "Νομοθεσία" σημαίνει τις δημοσιονομικές διατάξεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία ή τους κανονισμούς για την εφαρμογή των οποίων οι αρμόδιες αρχές και των δύο Μερών διαθέτουν πλήρη ή μερική ευθύνη.

5. "Παράβαση" σημαίνει κάθε παράβαση της νομοθεσίας, όπως ορίζεται στην παραπάνω παράγραφο 4, καθώς και κάθε απόπειρα παραβίασης της νομοθεσίας.

6. "Πληροφορία" σημαίνει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε κάθε φόρμα, έγγραφα, αρχεία και αναφορές ή επικυρωμένα ή γνήσια αντίγραφα αυτών.

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

send