logo-print

Άρθρο 33 - Νόμος 3252/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Το προσύμφωνο στο κτηματολογικό δίκαιο - Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 23
Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση

Άρθρο 33 Μεταβατικές διατάξεις

1. Μέχρι την ανάδειξη των οργάνων του παρόντος νόμου, μετά από πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτών (Ε.Σ.Α.Ν.), ορίζεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Ν.Ε.

2. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή έχει τις εξής αρμοδιότητες έως ότου αναδειχθεί το πρώτο Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε:

Α) Την ενημέρωση των νοσηλευτών σε όλες τις υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

Β) Την καταγραφή και εγγραφή των νοσηλευτών στην

Ε.Ν.Ε.

Γ) Τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σε όλες τις Περιφέρειες με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Περιφερειακών Συμβουλίων, Εξελεγκτικών Επιτροπών και Αντιπροσώπων των Περιφερειών.

Δ) Τη σύγκληση Συνέλευσης των Αντιπροσώπων, αφού ολοκληρωθούν οι εκλογές στα Περιφερειακά Τμήματα με σκοπό την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ν.Ε.

3. Μετά από απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και μετά τη συνολική καταγραφή των μελών της Ε.Ν.Ε. μπορεί να ενοποιηθούν Περιφερειακά Τμήματα που αριθμούν λιγότερα από 100 μέλη.

4. Τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής δικαιούνται άδεια απουσίας από την υπηρεσία τους. Κατά το χρόνο αυτόν διατηρούν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την υπαλληλική τους ιδιότητα.

5. Τα έξοδα μετακίνησης του προσωπικού της Ε.Ν.Ε. και των μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής καταβάλλονται από την Ε.Ν.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2685/1999 (ΦΕΚ 35 Α").

6. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή μετά την ανάδειξη των μελών κάθε Περιφερειακού Συμβουλίου παραδίδει σε αυτό το μητρώο του Περιφερειακού Τμήματος μαζί με το 50% των εισπράξεων από τις εγγραφές που έγιναν στη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

7. Έδρα της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται η Αθήνα.

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send