logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3256/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δίκαιο αναγκαστικής εκτελέσεως ΙΙ, 3η έκδ.
Αοριστία και Νομική Αβασιμότητα της Αγωγής

Άρθρο 6

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα εξετάσουν όλες τις δυνατές μορφές συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης του αναγκαίου προσωπικού για τουριστικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα:

1. Την εκπαίδευση, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών και τεχνικών δυνατοτήτων τους, ενός ορισμένου αριθμού από το προσωπικό του κάθε Συμβαλλόμενου Μέρους που απασχολείται στον τομέα του τουρισμού στις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης ή στα Κέντρα Τουρισμού και Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους.

2. Την ανταλλαγή, όποτε αυτό είναι δυνατό, σπουδαστών και ασκουμένων μεταξύ των Ελληνικών Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης και των Συριακών Κέντρων Τουρισμού και Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης.

3. Την ανταλλαγή, όποτε αυτό είναι δυνατό, επισκέψεων εκπαιδευτών και ειδικών στον τομέα της τουριστικής εκπαίδευσης, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις μεθόδους και τα μέσα που χρησιμοποιούνται προς τον σκοπό αυτό στις δύο χώρες.

4. Την ανταλλαγή πληροφοριών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ταινιών διδασκαλίας και μελέτες μεταξύ των εκπαιδευτικών κέντρων και σχολών των δύο χωρών.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση