logo-print

Άρθρο 20 - Νόμος 3254/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Άρθρο 20

1. Στις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης θα απασχοληθούν στη διεκπεραίωση καθηκόντων σχετικών με την προετοιμασία και την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, πενήντα επτά (57) άτομα, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους πέντε (5) μήνες και η οποία λήγει, σε κάθε περίπτωση, την 31.12.2004. Οι ανωτέρω προσλαμβάνονται κατά παρέκκλιση των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α'). Παράταση ή σύναψη νέας σύμβασης ή μετατροπή της σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρη.

2. Οι εκπρόσωποι των ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάτοχοι της ταυτότητας διαπίστευσης του Κέντρου Τύπου Ζαππείου, απαλλάσσονται, κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης των Ολυμπιακών και Παρα-ολυμπιακών Αγώνων, από την καταβολή εισιτηρίου κατά την είσοδό τους σε αρχαιολογικούς χώρους, σύμφωνα με τις εξαιρέσεις που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση ΥΠ.ΠΟ./ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕ/Γ2/Φ56-Φ32/74/1015/29.12.

2003.

3. Οι κάτοχοι της ταυτότητας διαπίστευσης του Κέντρου Τύπου Ζαππείου απαλλάσσονται, κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, από την καταβολή εισιτηρίου κατά την επιβίβα-σή τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Ο.Α.Σ.Α., Η.Λ.Π.Α.Π., Αττικό Μετρό, Τραμ, Προαστιακός Σιδηρόδρομος), της ευρύτερης περιοχής Αθηνών.

Πιστωτική σύμβαση και προστασία της εμπιστοσύνης, 2024
Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση
send