logo-print

Άρθρο 5 - Νόμος 3247/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 5

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Για την προώθηση των στόχων και της υλοποίησης των διατάξεων της παρούσας Συμφωνίας, τα Μέρη συνιστούν δια της παρούσας την Κοινή Επιτροπή Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Μολδαβίας (που εφεξής θα καλείται "Επιτροπή"). Η Επιτροπή, που θα αποτελείται από ίσο αριθμό προσώπων από κάθε Μέρος, θα συνέρχεται μία φορά το χρόνο, στην Δημοκρατία της Μολδαβίας και στην Ελληνική Δημοκρατία εναλλάξ, και οι ημερομηνίες αυτών των ετήσιων συνεδριάσεων θα ορίζονται με κοινή συμφωνία μεταξύ των Μερών. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της φιλοξενού-σας χώρας θα προεδρεύει της συνεδριάσεως της Επιτροπής.

Τα Μέρη συμφωνούν ότι το ημερήσια πρόγραμμα της Επιτροπής θα περιλαμβάνει τους τομείς συνεργασίας της παρούσας Συμφωνίας.

Εκείνοι οι τομείς δραστηριοτήτων που πρόκειται να περιληφθούν στο ημερήσιο πρόγραμμα της Επιτροπής θα προσδιορίζονται και θα συμφωνούνται αμοιβαία τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία της συνεδριάσεως της Επιτροπής.

Οι Στρατιωτικοί Ακόλουθοι, υπό την ιδιότητά τους ως μέλη της Επιτροπής, θα ασχολούνται με την προετοιμασία και την διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων που πρόκειται να αναπτυχθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας.

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

send