logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3248/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

 Επιστημονική Ημερίδα: Επιρροές του Οθωμανικού Νόμου περί Γαιών στο Νόμο περί Εθνικού Κτηματολογίου
Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

ΑΡΘΡΟ 6 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

1. Οι απαραίτητες πληροφορίες σε σχέση με το μέγεθος της συμμετοχής (τον αριθμό των στελεχών ή των οπλιτών) και τις διαδικασίες μεταφοράς, άδειας οπλισμού κατά την είσοδο και την έξοδο, όπως και άλλα στοιχεία θα παρέχονται από την αρμόδια διεύθυνση του Μέρους στο ΠΚΕΕΥΕ και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας ώστε να μπορέσει το Φιλοξενόν Έθνος να προγραμματίσει την υποδοχή και τη μεταφορά από το σημείο εισόδου στο Κέντρο.

2. Οι ανωτέρω πληροφορίες θα πρέπει να δίνονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης των συμμετεχόντων, δια της αποστολής «Αναφοράς Συμμετοχής».

3. Το Μέρος μπορεί να αποστείλει στο Κέντρο για εκπαίδευση στρατευμάτων οργανικές διμοιρίες ή λόχους, με πλήρη εξοπλισμό, και θα συντονίζει με το Φιλοξενόν Έθνος την δομή του αποσπάσματος του όπως και τις λεπτομέρειες άφιξης, διαμονής και αναχώρησης.

4. Συνήθως δεν δίνονται άδειες ή ημερήσιες άδειες κατά την διάρκεια του προγράμματος. Σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης και μετά από έγγραφη γνωστοποίηση από την αρμόδια αρχή του Μέρους, ο Διοικητής του Κέντρου μπορεί να παρέχει σύντομες άδειες είτε για την Ελλάδα είτε για την χώρα προέλευσης.

5. Οι εκπαιδευόμενοι, κατά την διάρκεια του προγράμματος, θα πρέπει να φορούν είτε στολές υπηρεσίας είτε στολές εργασίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.

6. Οι αλλοδαποί εκπαιδευόμενοι (στρατιώτες ή πολίτες) θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφαλείας των Ενόπλων Δυνάμεων του Φιλοξενούντος Έθνους.

Η αποζηµίωση από την επιδείνωση της υγείας του παθόντος, 2024
Εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας - 4η έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ​

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ