logo-print

Άρθρο 24 - Νόμος 3259/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως ΙΙΙ/α Β έκδοση

Άρθρο 24

Σύσταση και αναδιοργάνωση Δ.Ο.Υ. του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών

1. Συνιστάται Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Β' Τάξης, επιπέδου Τμήματος, με τίτλο «Δ.Ο.Υ. Παλαμά» και έδρα το Δήμο Παλαμά του Νομού Καρδίτσας. Η κατά τόπον αρμοδιότητα της Δ.Ο.Υ. Παλαμά εκτείνεται στα όρια των περιοχών των Δήμων Παλαμά και Φύλλου, οι οποίες αποσπώνται από την αρμοδιότητα της Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας και της Δ.Ο.Υ. Σοφάδων, αντίστοιχα.

2. Η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Αγίου Αθανασίου Νομού Θεσσαλονίκης (περ. 21 παρ. 1 του άρθρου 164 του Π.Δ. 551/1988 - ΦΕΚ 259 Α') αναβαθμίζεται από Β' Τάξης επιπέδου Τμήματος, σε Α' Τάξης επιπέδου Διεύθυνσης. Η κατά τόπον αρμοδιότητα της Δ.Ο.Υ. Αγίου Αθανασίου εκτείνεται στα όρια των περιοχών των Δήμων Αγίου Αθανασίου, Κουφαλίων και Χαλκηδόνας, οι οποίες αποσπώνται από την κατά τόπον αρμοδιότητα της Δ.Ο.Υ. Ιωνίας Νομού Θεσσαλονίκης.

Η Δ.Ο.Υ. Αγίου Αθανασίου διαρθρώνεται στα παρακάτω Τμήματα: α) Ελέγχου

β) Φορολογικής Διαδικασίας γ) Εσόδων δ) Εξόδων ε) Μητρώου στ) Δικαστικό

3. Στις προβλεπόμενες θέσεις προσωπικού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με βαθμό Διευθυντή, συνιστάται μία (1) θέση εκτός της Βαθμολογικής Κλίμακας των κλάδων Πε ή ΤΕ ή ΔΕ Εφοριακών.

4. Ο χρόνος έναρξης λειτουργίας της συνιστώμενης Δ.Ο.Υ. Παλαμά και της Δ.Ο.Υ. Αγίου Αθανασίου με τη νέα οργανωτική της δομή θα καθοριστεί με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

5. Στις Δ.Ο.Υ. Νομών Θεσσαλονίκης και Καρδίτσας, που προβλέπονται στους πίνακες των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 1 του Π.Δ. 42/2001 (ΦΕΚ 32 Α'), εντάσσονται και οι Δ.Ο.Υ. Αγ. Αθανασίου και Παλαμά, αντίστοιχα, ως εξής:

«ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Α' ΤΑΞΗΣ Α' - Β' ΤΑΞΗΣ

Α' Θεσ/νίκης Λαγκαδά Β' Θεσ/νίκης (Β',Γ') Δ' Θεσ/νίκης Ε' Θεσ/νίκης ΣΤ' Θεσ/νίκης Τ Θεσ/νίκης Η' Θεσ/νίκης Θ' Θεσ/νίκης Ι' Θεσ/νίκης ΦΑΕ' Θεσ/νίκης Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης Ιωνίας Θεσ/νίκης Καλαμαριάς Νεάπολης Θεσ/νίκης Τούμπας Σταυρούπολης Αγίου Αθανασίου» «ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Δ.Ο.Υ. Α' Δ.Ο.Υ. Β'

ΤΑΞΗΣ ΤΑΞΗΣ

Καρδίτσας Σοφάδων Μουζακίου Παλαμά»

6. Τα άρθρα 164 και 196 του Π.Δ. 551/1988 (ΦΕΚ 259 Α'), όπως τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του Π.Δ. 277/2000 (ΦΕΚ 227 Α') και του Π.Δ. 42/2001 (ΦΕΚ 32 Α'), τροποποιούνται ανάλογα, κατά το μέρος που ρυθμίζονται διαφορετικά με τις διατάξεις του παρόντος.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Ποινική Δικονομία, 11η έκδ., 2024
send