logo-print

Άρθρο 11 - Νόμος 3337/2005

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Ο φορολογικός έλεγχος της Α.Α.Δ.Ε. στις τραπεζικές καταθέσεις ως βασικό εργαλείο κατά της φοροδιαφυγής, 2024
Το Ελληνικό Σύνταγμα, τόμ. 1, 2025

Άρθρο 11- Ανάπαυση, νερό και ζωοτροφή πριν τη φόρτωση

1. Τα ζώα πρέπει να προετοιμάζονται για το ταξίδι προορισμού τους, να συνηθίσουν στη ζωοτροφή που πρόκειται να τους παρέχεται και να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα συστήματα παροχής νερού και τροφής, θα πρέπει να τους παρέχεται νερό, ζωοτροφή και διάστημα ανάπαυσης, όσο χρειάζεται.

2. Προκειμένου να μειωθεί το στρες της μεταφοράς, θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στην ανάγκη κάποιων κατηγοριών ζώων, όπως π.χ. τα άγρια ζώα, να εγκλιματιστούν με τον τρόπο μεταφοράς, πριν το προτιθέμενο ταξίδι.

3. Η ανάμειξη ζώων που δεν έχουν μεγαλώσει μαζί ή δεν έχουν συνηθίσει το ένα το άλλο, θα πρέπει να αποφεύγεται στο βαθμό που είναι δυνατό.

Φόρτωση και εκφόρτωση

Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
send