logo-print

Άρθρο 20 - Νόμος 3155/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το προσύμφωνο στο κτηματολογικό δίκαιο - Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 23

ΑΡΘΡΟ 20

Θεματοφύλακας

α) Η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι ο θεματοφύλακας της παρούσας Συμφωνίας, στην οποία κατατίθενται δηλώσεις σύμφωνα με την παράγραφο (β) του Άρθρου 17 της παρούσας Συμφωνίας, πράξεις κύρωσης, αποδοχής, έγκρισης ή προσχώρησης, αιτήματα προσωρινής εφαρμογής, και κοινοποιήσεις κύρωσης, αποδοχής ή έγκρισης τροποποιήσεων, αποφάσεις αποχώρησης από τον ITSO, ή τερματισμού της προσωρινής εφαρμογής της παρούσας Συμφωνίας.

β) Η παρούσα Συμφωνία της οποίας τα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά κείμενα είναι εξίσου αυθεντικά, κατατίθενται στα αρχεία του Θεματοφύλακα. Ο Θεματοφύλακας διαβιβάζει επικυρωμένα αντίγραφα του κειμένου της παρούσας Συμφωνίας σε όλες τις Κυβερνήσεις που την έχουν υπογράψει ή έχουν καταθέσει πράξεις προσχώρησης σε αυτή, και στη Δ.Ε.Τ. και γνωστοποιεί στις Κυβερνήσεις αυτές και στη ΔΕΤ τα σχετικά με υπογραφές, δηλώσεις που έγιναν σύμφωνα με την παράγραφο (β) του Άρθρου 17 της παρούσας Συμφωνίας, καταθέσεις πράξεων κύρωσης, αποδοχής, έγκρισης ή προσχώρησης, αιτημάτων για προσωρινή εφαρμογή, έναρξης της περιόδου των εξήντα(60) ημερών που αναφέρεται στην παράγραφο (α) του Άρθρου 18 της παρούσας Συμφωνίας, θέσης σε ισχύ της παρούσας Συμφωνίας, κοινοποιήσεις κύρωσης, αποδοχής και έγκρισης των τροποποιήσεων, θέσης σε ισχύ των τροποποιήσεων, αποφάσεων αποχώρησης από τον ITSO, αποχωρήσεων και τερματισμού προσωρινής εφαρμογής της παρούσας Συμφωνίας. Η κοινοποίηση της έναρξης της περιόδου των εξήντα(60) ημερών εκδίδεται κατά την πρώτη ημέρα της περιόδου αυτής.

γ) Με την έναρξη ισχύος της παρούσας Συμφωνίας, ο θεματοφύλακας διενεργεί την εν λόγω εγγραφή στη Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών σύμφωνα με το Άρθρο 102 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ