logo-print

Άρθρο 20 - Νόμος 3166/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/07/2003

Υπό κωδικοποίηση
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση

1. Η πλήρης εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 14, καθώς και των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 15 ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια μετά τη λήξη της προθεσμίας που τάσσεται στην παράγραφο 4 του προηγούμενου άρθρου.

2. Προσωπικό κάθε κατηγορίας του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., το οποίο έχει υπηρετήσει σε Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό και έχει εξετασθεί στην αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα, όταν πρόκειται να τοποθετηθεί εκ νέου σε Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό, δεν εξετάζεται για τη διαπίστωση γνώσης ξένης γλώσσας.

3. Στο Γραφείο Προώθησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος MEDIA Αθηνών, που προβλέπεται από τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 3 του π.δ. 258/1993, προΐσταται υπάλληλος με βαθμό Α' του Κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού ή υπάλληλος με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α' ή Β' του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας.

4. Οι υπηρετούντες, κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, προϊστάμενοι των οργανικών μονάδων του άρθρου 9 εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι την τοποθέτηση νέων προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του.

5. Για τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας, που δεν ρυθμίζονται από τις διατάξεις του νόμου αυτού, έχουν ανάλογη εφαρμογή οι διατάξεις του ν. 2683/1999 περί "Κύρωσης του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ και άλλες διατάξεις", όπως ισχύει.

Δίκαιο αναγκαστικής εκτελέσεως ΙΙ, 3η έκδ.
Αναπροσαρμογή επιχειρηματικών πιστωτικών συμβάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης - Συμβολές Αστικού Νο 6

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send