logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3162/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΡΘΡΟ 6 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

1. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το μέγεθος της συμμετοχής και οι διαδικασίες μεταφοράς, άδεια οπλισμού, κατά τη διάρκεια της εισόδου και εξόδου, καθώς επίσης και άλλες λεπτομέρειες θα παρέχονται από το αρμόδιο Όργανο του Μέρους προς το αρμόδιο Όργανο του Φιλεξενούντος Μέρους, ώστε να δύναται η τελευταία να σχεδιάζει την υποδοχή και την μετακίνηση από το σημείο εισόδου προς το Κέντρο.

2. Οι παραπάνω πληροφορίες θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε "Αναφορά Συμμετοχής", η οποία θα στέλνεται στο ελληνικό Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τουλάχιστον ένα (1) μήνα προ της ημερομηνίας άφιξης, του αλβανικού προσωπικού.

3. Το Μέρος μπορεί να διαθέσει στο Κέντρο για εκπαίδευση δυνάμεων, πλήρως εξοπλισμένες, οργανικές διμοιρίες ή λόχους. Στην περίπτωση αυτή θα συζητά με το Ελληνικό Μέρος για τη δομή του τμήματος του, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη, τη διαμονή και την αναχώρηση του.

4. Το Κέντρο διατηρεί το δικαίωμα να αναδιοργανώνει συγκεκριμένα τους εκπαιδευόμενους κατά την διάρκεια της σειράς μαθημάτων, με σκοπό να διαμορφώνει την κατάλληλη δύναμη για την διεξαγωγή της εκπαίδευσης.

5. Κανονικά, δε δίδονται άδειες ή ημερήσιες απουσίες κατά την διάρκεια της σειράς μαθημάτων. Παραταύτα, σε επείγουσες περιπτώσεις και μετά από

γραπτή ειδοποίηση από την αρμόδια Αρχή τοϋ Μέρους, ο Διοικητής του Κέντρου μπορεί να χορηγεί άδειες μικράς διαρκείας είτε για την Ελλάδα είτε για την χώρα προέλευσης.

6. Οι εκπαιδευόμενοι, κατά τη διάρκεια των σειρών μαθημάτων, πρέπει να φορούν στολή υπηρεσίας ή στολή ασκήσεων, όπως θα καθορίζεται από το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων.

7. Αλλοδαποί εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφάλειας του Φιλοξενούντος Μέρους.

Δασικό Δίκαιο & Εθνικό Κτηματολόγιο Β έκδοση

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Δ.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send