logo-print

Άρθρο 13 - Νόμος 3138/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Υποκειμενικά σύνθετες δίκες στις αυτοκινητικές διαφορές - Σειρά ΠΠΔ Νο 5

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 13

Αποζημίωση για τα έξοδα της παροχής Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης που παρασχέθηκε επί τη βάσει της αρχής της αποζημίωσης εξόδων

1. Το Αιτούν Μέρος μπορεί να ακυρώσει την αίτηση παροχής βοήθειας οποιαδήποτε στιγμή. Το Αιτούν Μέρος θα ενημερώνει άμεσα το Μέρος που Παρέχει Βοήθεια σχετικά με την απόφασή του και το Μέρος που Παρέχει Βοήθεια μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για τα έξοδα στα οποία θα έχει υποβληθεί μέχρι τη στιγμή εκείνη.

2. To Μέρος που Παρέχει Βοήθεια θα παρέχει την ασφάλιση των μελών των Ομάδων Παροχής Βοήθειας και τα έξοδα αυτά θα περιλαμβάνονται στο συνολικό λογαριασμό της Βοήθειας.

3. Στο τέλος της επιχείρησης, το Αρμόδιο Όργανο του Μέρους που Παρέχει Βοήθεια θα ενημερώνει άμεσα εγγράφως το Αρμόδιο Όργανο του Αιτούντος Μέρους σχετικά με τον όγκο της παρασχεθείσας Βοήθειας.

4. Το Αρμόδιο Όργανο του Αιτούντος Μέρους θα παρέχει στο Αρμόδιο Όργανο του Μέρους που Παρέχει Βοήθεια τα τελικά στοιχεία των χαρακτηριστικών και των αιτίων της έκτακτης ανάγκης, της μορφής και της τελικής ποσότητας της παρασχεθείσας Βοήθειας και των αποτελεσμάτων του ολοκληρωθέντος έργου.

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δασικό Δίκαιο & Εθνικό Κτηματολόγιο Β έκδοση

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Δ.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

send