logo-print

Άρθρο 8 - Νόμος 3130/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως ΙΙΙ/α Β έκδοση

Άρθρο 8 Δημοσίευση διακήρυξης

1. Μετά την έγκριση της παραγράφου 5 του άρθρου 6 η διακήρυξη διαβιβάζεται στην αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία, η οποία προσδιορίζει την ημερομηνία διενέργειας της δημοπρασίας και μεριμνά για τη δημοσίευσή της.

2. Η διακήρυξη δημοσιεύεται δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της δημοπρασίας, με τοιχοκόλληση στα καταστήματα της αρμοδίας Κτηματικής Υπηρεσίας και του δήμου, του δημοτικού διαμερίσματος η της κοινότητας, στη χωρική αρμοδιότητα των οποίων αναζητείται το ακίνητο. Επίσης, δημοσιεύεται περιληπτικά σε δύο ημερήσιες Αθηναϊκές εφημερίδες, όταν η δημοπρασία αφορά μίσθωση που αναφέρεται στη χωρική αρμοδιότητα της ενιαίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιά, ή σε μια τοπική εφημερίδα, όταν η δημοπρασία αφορά μίσθωση εκτός αυτής. Αν δεν εκδίδεται τοπική εφημερίδα, με τοιχοκόλληση σε κύρια μέρη της ίδιας πόλης με μέριμνα της αρμόδιας δημοτικής ή κοινοτικής αρχής.

3. Οι εκθέσεις τοιχοκόλλησης της διακήρυξης διαβιβάζονται από τον οικείο Δήμαρχο ή Πρόεδρο της Κοινότητας στην αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία πριν από την έναρξη της δημοπρασίας.

Εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας - 4η έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ​

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

send