logo-print

Άρθρο 1 - Νόμος 3243/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Άρθρο 1

Τακτικές κρίσεις αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2004

1. Οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας του έτους 2004 θα διενεργηθούν τον Οκτώβριο του έτους 2004. Μέχρι τη διενέργεια των κρίσεων αυτών δεν γίνονται προαγωγές προς πλήρωση κενών οργανικών θέσεων των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

2. Η θητεία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας παρατείνεται μέχρι την έναρξη των κρίσεων που αναφέρονται στην παράγραφο 1.

3. Η προαγωγή όσων αξιωματικών προαχθούν στον επόμενο βαθμό ανατρέχει στις 20.3.2004, εφόσον οι αξιωματικοί αυτοί είχαν συμπληρώσει τα γενικά τυπικά προσόντα στο χρόνο αυτό, άλλως στην επομένη της ημερομηνίας συμπλήρωσής τους. Από την ίδια ημερομηνία οι προαγόμενοι αξιωματικοί αρχίζουν να αποκτούν τα γενικά τυπικά προς προαγωγή προσόντα του βαθμού στον οποίο προήχθησαν και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση μισθολογικής προαγωγής.

4. Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου δεν εφαρμόζονται για όσους αποστρατεύονται αυτεπαγγέλτως σε εκτέλεση των πινάκων και των αποφάσεων των συμβουλίων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 47 του π.δ. 24/1997 (ΦΕΚ 29 Α").

5. Οι ανώτεροι αξιωματικοί που συμπληρώνουν 35ετία από 20.3.2004 μέχρι την ημερομηνία διενέργειας των τακτικών κρίσεων παραμένουν στην ενεργό υπηρεσία μέχρι το χρόνο διενέργειας των κρίσεων αυτών, εφόσον το επιθυμούν. Για το σκοπό αυτό πρέπει να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα σε είκοσι ημέρες από τη δημοσίευση του νόμου αυτού. Η αίτηση αυτή δεν ανακαλείται. Όσοι από τους αξιωματικούς παραμείνουν και

έχουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περ. β' της παρ. 1 του άρθρου 32 του π.δ. 24/1997 κρίνονται προς προαγωγή. Όσοι προαχθούν μέχρι και το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή κρίνονται περαιτέρω σύμφωνα με τις διατάξεις για την 35ετία (άρθρο 50 του π.δ.

24/1997).

6. Οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των κατώτερων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2004 αρχίζουν μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευση του νόμου αυτού. Οι διατάξεις της παραγράφου 3 εφαρμόζονται και για τους αξιωματικούς αυτούς.

Αναπροσαρμογή επιχειρηματικών πιστωτικών συμβάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης - Συμβολές Αστικού Νο 6

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ