logo-print

Άρθρο 25 - Νόμος 3176/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Εργατικό Ποινικό Δίκαιο
H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 25

Επικύρωση, αποδοχή, έγκριση ή προσχώρηση

1. Η παρούσα Σύμβαση υπόκειται σε επικύρωση, αποδοχή ή έγκριση από Κράτη και περιφερειακούς οργανισμούς οικονομικής ένταξης. Θα είναι ανοικτή για προσχώρηση από Κράτη και περιφερειακούς οργανισμούς

οικονομικής ένταξης από την ημέρα μετά την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση θα κλείσει για υπογραφή. Τα έγγραφα επικύρωσης αποδοχής, έγκρισης ή προσχώρησης θα κατατίθενται στον Θεματοφύλακα.

2. Κάθε περιφερειακός οργανισμός οικονομικής ένταξης που γίνεται Μέρος της παρούσας Σύμβασης χωρίς να είναι Μέρος κανένα από τα Κράτη μέλη του θα δεσμεύεται από όλες τις υποχρεώσεις της Σύμβασης. Στην περίπτωση τέτοιων οργανισμών, ένα ή περισσότερα από τα Κράτη μέλη των οποίων είναι Μέρος της παρούσας Σύμβασης, ο οργανισμός και τα Κράτη μέλη του θα αποφασίσουν για τις αντίστοιχες ευθύνες για την εκτέλεση των υποχρεώσεων τους σύμφωνα με τη Σύμβαση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο οργανισμός και τα Κράτη μέλη δεν δικαιούνται να ασκούν δικαιώματα σύμφωνα με την Σύμβαση ταυτόχρονα.

3. Στο έγγραφο επικύρωσης, αποδοχής, έγκρισης ή προσχώρησης του, ο περιφερειακός οργανισμός οικονομικής ένταξης θα δηλώνει την έκταση της αρμοδιότητας του όσον αφορά ζητήματα που διέπονται από την παρούσα Σύμβαση. Κάθε τέτοιος οργανισμός θα ενημερώνει επίσης τον Θεματοφύλακα ο οποίος, με τη σειρά του, θα ενημερώνει τα Μέρη, για κάθε σχετική αλλαγή της έκτασης της αρμοδιότητας του.

Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

send