logo-print

Άρθρο 37 - Νόμος 3204/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 37 Θέματα του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

1. Σε θέσεις υγειονομικών και κοινωνικών επιθεωρητών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) μπορεί να αποσπώνται, μετά από επιλογή κατά την προβλεπόμενη από τις διατάξεις των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 4 του Ν. 2920/2001 διαδικασία, και μόνιμοι υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. Α' και Β' βαθμού που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ Φαρμακοποιών και έχουν βαθμό Α', καθώς και οι υπάλληλοι που προέρχονται από τον καταργούμενο με την παρ. 3 του άρθρου 10 του Ν.

2920/2001 κλάδο ΠΕ Επιθεωρητών - Φαρμακοποιών της επίσης καταργούμενης Διεύθυνσης Επιθεώρησης του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, ανεξάρτητα από το βαθμό που κατέχουν.

Σε θέσεις Διοικητικών - Οικονομικών και Κοινωνικών Επιθεωρητών μπορεί να αποσπώνται, μετά από επιλογή κατά την προβλεπόμενη από τις διατάξεις των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 4 του Ν. 2920/2001 διαδικασία, και οι υπάλληλοι που προέρχονται από τον καταργούμενο κλάδο ΠΕ Διοικητικών - Οικονομικών Επιθεωρητών της επίσης καταργούμενης Διεύθυνσης Επιθεώρησης του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, ανεξάρτητα από το βαθμό που κατέχουν.

2. Οι οργανικές θέσεις Βοηθών Γενικού Επιθεωρητή, που προβλέπονται στην παρ. 1 περ. β' του άρθρου 4 του Ν. 2920/2001 (ΦΕΚ 131 Α') προσαυξάνονται κατά μία θέση και ορίζονται σε τέσσερις (4). Η πλήρωση της παραπάνω θέσης γίνεται με την τοποθέτηση Επιθεωρητή, που υπηρετεί στο Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.. Ο παραπάνω Βοηθός Γενικού Επιθεωρητή είναι και προϊστάμενος του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018