logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3207/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Μη κωδικοποιημένο
Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21

Άρθρο 4

Υποχρεώσεις επιχειρήσεων τροφίμων που δραστηριοποιούνται εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και εγκρίσεις λειτουργίας

1. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων (προετοιμασίας, επεξεργασίας, αποθήκευσης και διάθεσης τροφίμων), που δραστηριοποιούνται εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων αγωνιστικών ή μη, συμμορφώνονται στις προδιαγραφές και απαιτήσεις των κλαδικών "Οδηγών Υγιεινής" του Ε.Φ.Ε.Τ. και εφαρμόζουν σύστημα αυτοελέγχου (HACCP), το οποίο τεκμηριώνεται με τα ανάλογα του μεγέθους της επιχείρησης αρχεία και επαληθεύεται από εργαστηριακές αναλύσεις σε διαπιστευμένα εργαστήρια.

2. Η ορθή εφαρμογή και τήρηση των απαιτήσεων που αναφέρονται στην παράγραφο 1 ελέγχεται και βεβαιώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ε.Φ.Ε.Τ. πριν από την έναρξη της Ολυμπιακής περιόδου, όπως και κατά τη διάρ-κειά της.

3. Η παραπάνω βεβαίωση, η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Αξιολόγησης - Εγκρίσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ε.Φ.Ε.Τ., ορίζεται ως "έγκριση λειτουργίας" των επιχειρήσεων για το χρονικό διάστημα της Ολυμπιακής περιόδου και αποτελεί απαραίτητο παραστατικό για τη νομιμοποίηση της λειτουργίας τους εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Dispute resolution in international petroleum transactions, 2025
Εμπράγματο δίκαιο, 3η έκδ., 2025