logo-print

Άρθρο 10 - Υπουργική Απόφαση 3004/15.7.2016 - ΚΛΗΡΩΣΗ (Ν. 4375/2016 ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ. 5)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

15/07/2016

Κωδικοποιημένο
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Την κλήρωση σύνθεσης των Ανεξάρτητων Επιτροπών Προσφυγών διεξάγει ο Διοικητικός Διευθυντής στην έδρα των Επιτροπών, κατόπιν πρόσκλησης των μελών όλων των Ανεξάρτητων Επιτροπών Προσφυγών

Η κλήρωση διεξάγεται ενώπιον των μελών ως εξής:

Σε μία κληρωτίδα εισάγονται τα ονόματα των αρχαιοτέρων δικαστικών λειτουργών που υποδείχθηκαν από την Γενική Επίτροπο της Γενικής Επιτροπείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (τακτικών μελών) ο αριθμός των οποίων ισούται με τον αριθμό των Επιτροπών.

Σε δεύτερη κληρωτίδα εισάγονται τα υπόλοιπα ονόματα των δικαστικών λειτουργών που υποδείχθηκαν από την Γενική Επίτροπο της Γενικής Επιτροπείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (τακτικών μελών).

Σε τρίτη κληρωτίδα εισάγονται τα ονόματα των τακτικών μελών που υποδείχθηκαν από την ΥΑ/ΟΗΕ.

Ο Διοικητικός διευθυντής ανασύρει ένα όνομα από κάθε κληρωτίδα. Οι κληρωθέντες θα συγκροτήσουν την πρώτη Επιτροπή. Εν συνεχεία με τον ίδιο τρόπο προκύπτει η σύνθεση των υπολοίπων επιτροπών Ο Γραμματέας τηρεί πρακτικό κλήρωσης το οποίο υπογράφεται από τα παρόντα μέλη και το Διευθυντή. Το πρακτικό διαβιβάζεται στον Υπουργό για την έκδοση υπουργικής απόφασης συγκρότησης των Επιτροπών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 3 Ν. 3475/2016.

Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30
Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

send