logo-print

Άρθρο τρίτο - Νόμος 4426/2016 - Εξουσιοδοτήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/10/2016

Υπό κωδικοποίηση
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Με κοινές αποφάσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού είναι δυνατόν να ενσωματώνονται ειδικότερα θέματα και λοιπές λεπτομέρειες για την εφαρμογή της Συμφωνίας.

2. Με κοινές αποφάσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, είναι δυνατόν να ενσωματώνονται ή/ και να θεσπίζονται μέτρα εφαρμογής των αποφάσεων των διασκέψεων των Μερών που ενεργούν ως Σύνοδοι των Μερών, όπως αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνονται ή τροποποιούνται τα Παραρτήματα που προβλέπονται στο άρθρο 23 παρ. 2 της Συμφωνίας.

3. Με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εγκρίνεται το Εθνικό Πρόγραμμα για την Εθνικά Καθορισμένη Συνεισφορά που αναφέρεται στο άρθρο δεύτερο του Νόμου. Στην ίδια Πράξη προβλέπεται η έκδοση κοινών υπουργικών αποφάσεων του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, με τις οποίες μπορεί να ρυθμίζονται θέματα εφαρμογής και εξειδίκευσης του Εθνικού Προγράμματος.

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send