logo-print

Άρθρο 66 - Νόμος 4427/2016 - Εξουσιοδοτήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/07/2017

Υπό κωδικοποίηση
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Με Προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης εντός τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, ρυθμίζονται θέματα σχετικά με:

α. Την τροποποίηση και προσαρμογή στις διατάξεις του παρόντος νόμου του Δεύτερου Μέρους του Π.δ. 56/1989 (Α' 28) ως ισχύει.

β. Την τροποποίηση και προσαρμογή στις διατάξεις του παρόντος νόμου του Π.δ. 52/2012 (Α' 102) ως ισχύει.

γ. Τις αρμοδιότητες των Διοικητών και Υποδιοικητών του παρόντος νόμου.

δ. Τη στελέχωση, αρμοδιότητες, κατανομή και διάρθρωση του προσωπικού της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του παρόντος νόμου.

ε. Ζητήματα τοποθέτησης, μετάταξης, απόσπασης προσωπικού της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του παρόντος νόμου, των Διευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων του παρόντος νόμου.

στ. Τα ζητήματα επιλογής νέων Προϊσταμένων των οργανικών δομών του παρόντος, ,καθώς και όλα τα ζητήματα επιλογής και τοποθέτησης Προϊσταμένων των οργανικών μονάδων του παρόντος μέχρι την επιλογή και τοποθέτηση των Προϊσταμένων, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προεδρικού διατάγματος η έκδοση του οποίου προβλέπεται στο παρόν άρθρο, καθώς και τα ειδικότερα ζητήματα σύστασης και συγκρότησης των Υπηρεσιακών και Πειθαρχικών Συμβουλίων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

ζ. Τα θέματα που άπτονται της χρηματοδότησης και οικονομικής διαχείρισης της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του παρόντος νόμου.

η. Τα ζητήματα κατανομής, διαχείρισης και απόδοσης των επιδομάτων και των αποζημιώσεων των άρθρων 34 και 34Α του ν. 2682/1999 (Α' 16).

θ. Την εξειδίκευση των υψηλών τυπικών προσόντων του προσωπικού των Τμημάτων Προϋπολογισμού, Δαπανών και Εσόδων και Διαγωνισμών και Συμβάσεων του παρόντος νόμου.

ι. Τη σύσταση και τη μετονομασία οργανικών μονάδων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και την τροποποίηση, προσθήκη ή κατάργηση αρμοδιοτήτων των οργανικών μονάδων και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την οργάνωση και λειτουργία αυτών.

ια. Κάθε ζήτημα που ανάγεται στην εφαρμογή του παρόντος νόμου.

Αοριστία και Νομική Αβασιμότητα της Αγωγής
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

send