logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 1803/1988 - Προσαύξηση σύνταξης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/1988

Μη κωδικοποιημένο
Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

1. Η περ. στ' της παρ. 3 του άρθρου 15 του π.δ. 1041/ 1979 αντικαθίσταται ως εξής:

«στ.' Στο προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που ασχολείται κατά την άσκηση της επαγγελματικής του ειδικότητας με πηγές ραδιενέργειας και ιοντίζουσες ακτινοβολίες, καθώς και σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενεργείας - Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

2. Η διάταξη της προηγούμενης παραγράφου έχει εφαρμογή και για όσους έχουν εξέλθει ήδη από την υπηρεσία, καθώς και για τις οικογένειες όσων έχουν πεθάνει, από τους οποίους πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση στην αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Τα οικονομικά αποτελέσματα από την αύξηση της σύνταξης αρχίζουν από την πρώτη του μήνα κατά τον οποίο εκδίδεται η σχετική πράξη η απόφαση.

3. Στο προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δ») που συνταξιοδοτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 874/1971 καταβάλλονται τρίμηνες αποδοχές κατά την αποχώρηση από την υπηρεσία.

4. Στο τέλος της παραγράφου 7 του άρθρου 25 του ν. 1733/1987 (ΦΕΚ 171) προστίθεται εδάφιο, ως εξής:

«Οι διατάξεις των προηγούμενων εδαφίων της παραγράφου αυτής έχουν εφαρμογή και στο μόνιμο προσωπικό του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος
send