logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3619/2007

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

23/07/2014

Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ
Εργατικό Ποινικό Δίκαιο

ΑΡΘΡΟ 4

Τα Μέρη θα ανταλλάσσουν εμπειρογνώμονες / επιστήμονες με σύντομες επισκέψεις για θέματα που θα προτείνονται από το αποστέλλον Μέρος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1.

Ο αριθμός των εμπειρογνωμόνων και η διάρκεια της παραμονής τους στο Μέρος υποδοχής θα καθορίζονται από κοινού.

Τα δύο Μέρη θα ενημερώνουν το ένα το άλλο για το όνομα και τίτλο των ειδικών, τα προτεινόμενα για μελέτη θέματα, τα απαιτούμενα για την επίσκεψη και την ικανότητα ομιλίας της γλώσσας εργασίας δύο (2) μήνες πριν την από κοινού συμφωνημένη ημερομηνία.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης και όλες οι απαραίτητες για την επίσκεψη των ειδικών πληροφορίες θα ανακοινώνονται έγκαιρα στο αποστέλλον Μέρος από το Μέρος υποδοχής.

Τραπεζικές χρηματοδοτήσεις με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου - Ειδικά ζητήματα, στο πλαίσιο του ν. 2322/1995 και ήδη του ν. 4549/2018
Υπηρεσιακά Εγκλήματα, 3η έκδ., 2024
send