logo-print

Άρθρον 4 - Κανονισμός 293/2016 Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

01/12/2016

Κωδικοποιημένο
Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
Ο ρατσιστικός λόγος μίσους ως μορφή του ρατσιστικού εγκλήματος

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ

1. Το Ιερόν Προσκύνημα τελεί υπό την άμεσον εποπτείαν και τον έλεγχον της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και διοικείται υπό πενταμελούς Διοικητικής - Διαχειριστικής Επιτροπής.

2. Την Διοικητικήν - Διαχειριστικήν Επιτροπήν απαρτίζουν: ο εκάστοτε Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, ως Πρόεδρος, και τέσσερεις (4) Κληρικοί ή λαϊκοί άνδρες ή γυναίκες με τους αναπληρωματικούς των. Ο εις εκ των Κληρικών ορίζεται, με Πράξιν του Προέδρου, αντιπρόεδρος της Διοικητικής - Διαχειριστικής Επιτροπής και απουσιάζοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, προεδρεύει εις τας συνεδριάσεις αυτής.

3. Τα τέσσαρα (4) τακτικά με τα ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη της Διοικητικής - Διαχειριστικής Επιτροπής διορίζονται με απόφασιν του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού επί τριετή θητεία. Το αξίωμά τους είναι τιμητικόν και άμισθον και δύνανται να επαναδιορισθούν εις αυτό.

4. Η Διοικητική - Διαχειριστική Επιτροπή ευρίσκεται εις απαρτίαν παρόντων τριών τουλάχιστον μελών, αι δε αποφάσεις της λαμβάνονται κατά πλειοψηφίαν των παρόντων. Εν περιπτώσει ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του Προέδρου.

5. Αι πράξεις της Διοικητικής - Διαχειριστικής Επιτροπής υπόκεινται εις την έγκρισιν του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

send