logo-print

Άρθρο 69Ε - Νόμος 4387/2016 - Περιφερειακές Υπηρεσίες του πρώην Ε.Τ.Α.Α. -Τομείς Υγειονομικών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

19/12/2016

Υπό κωδικοποίηση
Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση

1. Όλες οι Περιφερειακές και Τοπικές Οργανικές Μονάδες του Ε.Τ.Α.Α. - Τομείς Υγειονομικών αποτελούν υπηρεσίες Ε.Φ.Κ.Α. υπαγόμενες στον Διοικητή, με την ίδια οργανωτική δομή, αρμοδιότητες και προσωπικό και μετονομάζονται ως ακολούθως:

Περιφερειακό Τμήμα Έβρου μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Έβρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετονομάζεται σε Διεύθυνση Υγειονομικών Θεσσαλονίκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Περιφερειακό Γραφείο Σερρών μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Σερρών με έδρα τις Σέρρες. Περιφερειακό Γραφείο Κοζάνης μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Κοζάνης με έδρα την Κοζάνη. Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Ιωαννίνων με έδρα τα Ιωάννινα. Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Λάρισας με έδρα τη Λάρισα. Περιφερειακό Γραφείο Καρδίτσας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Καρδίτσας με έδρα την Καρδίτσα. Περιφερειακό Γραφείο Μαγνησίας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Μαγνησίας με έδρα το Βόλο. Περιφερειακό Γραφείο Φθιώτιδας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας με έδρα τη Λαμία. Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Αχαΐας με έδρα την Πάτρα. Περιφερειακό Γραφείο Αρκαδίας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Αρκαδίας με έδρα την Τρίπολη. Περιφερειακό Γραφείο Μεσσηνίας μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Μεσσηνίας με έδρα την Καλαμάτα. Περιφερειακό Τμήμα Πειραιώς μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Πειραιώς με έδρα τον Πειραιά. Περιφερειακό Γραφείο Λέσβου μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Λέσβου με έδρα τη Μυτιλήνη. Περιφερειακό Γραφείο Δωδεκανήσου μετονομάζεται σε Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο. Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου μετονομάζεται σε Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Ηρακλείου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

2. Σε όλες τις ανωτέρω οργανικές μονάδες του Ε.Φ.Κ.Α. προστίθεται η αρμοδιότητα της συμπλήρωσης και της αποστολής στη Γενική Διεύθυνση Συντάξεων του Απογραφικού Δελτίου Συνταξιοδότησης των Υγειονομικών.

Σημειώσεις επί του άρθρου

Το παρόν άρθρο προστέθηκε με το άρθρο 44 του Ν. 4445/2016

Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ
send