logo-print

Άρθρο 5 - Απόφαση ΥΠΑ/Δ2/Δ/30005/12541 Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας - Ειδικότητα Εξεταστή χειριστών ΣμηΕΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

30/12/2016

Κωδικοποιημένο
Πολιτειολογία
Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Ο εξεταστής χειριστών ΣμηΕΑ είναι συνεργάτης της ΥΠΑ και έχει επιλεγεί ώστε να διενεργεί τις εξετάσεις των υποψηφίων χειριστών ΣμηΕΑ προς απόκτηση αδείας, στην κατηγορία ΣμηΕΑ που είναι αξιολογημένος από την ΥΠΑ/Δ2. Ο εξεταστής είναι αυτός που ελέγχει το σύνολο των γνώσεων του εκπαιδευομένου ενώ δεν επιτρέπεται να εξετάσει εκπαιδευόμενο στον οποίο έχει ο ίδιος προσφέρει εκπαίδευση.

2. Προαπαιτούμενα απόκτησης ειδικότητας εξεταστή.

Ο εξεταστής πρέπει να έχει τουλάχιστο εξήντα (60) ώρες παροχής πρακτικής εκπαίδευσης σε Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣμηΕΑ και να μην έχει εμπλακεί σε ατύχημα.

3. Διαδικασία απόκτησης ειδικότητας εξεταστή χειριστών ΣμηΕΑ

Η ειδικότητα του εξεταστή χειριστών ΣμηΕΑ απονέμεται από την ΥΠΑ/Δ2 κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου και αφού αξιολογηθεί με μοναδικό σκοπό την κάλυψη των εξεταστικών αναγκών της ΥΠΑ. Η ΥΠΑ/Δ2 τηρεί μητρώο εξεταστών ΣμηΕΑ που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

4. Ισχύς ειδικότητα εξεταστή χειριστών ΣμηΕΑ και ανανέωση αυτής.

Η ειδικότητα εξεταστή χειριστών ΣμηΕΑ έχει τριετή (3) διάρκεια. Η ανανέωση της ειδικότητας εξεταστή εκδίδεται από την ΥΠΑ/Δ2 με βάση την αξιολόγηση της δραστηριότητας του κατά την προηγούμενη τριετία.

Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
send