logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 4452/2017 - Μεταβατικές διατάξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

15/02/2017

Υπό κωδικοποίηση
Πολιτειολογία
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

1. Η θητεία του ΕΣ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας (ΕΒΕ) που έχει συγκροτηθεί κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου παρατείνεται για ένα (1) έτος ύστερα από την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της ΕΒΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σύμφωνα με το άρθρο 22 του Δεύτερου Άρθρου του ν. 3785/2009, οπότε αρχίζει η εφαρμογή του άρθρου 2 του ν. 3149/2003 για τη συγκρότηση του ΕΣ.

2. Η θητεία του Γενικού Διευθυντή της ΕΒΕ που υπηρετεί κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου παρατείνεται για ένα (1) έτος ύστερα από την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της ΕΒΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κατά τα ανωτέρω.

3. Ο Οργανισμός και ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας της ΕΒΕ εκδίδονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) έτους από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.

4. Έως την έκδοση του Οργανισμού της ΕΒΕ και την επιλογή και τοποθέτηση των προϊσταμένων των οργανικών μονάδων που προβλέπονται σε αυτόν, οι υπηρετούντες κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος προϊστάμενοι των οργανικών μονάδων της ΕΒΕ εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους.

5. Έως την έκδοση του Οργανισμού της ΕΒΕ η κατανομή του προσωπικού στις υπηρεσίες γίνεται με απόφαση του ΓΔ.

6. Έως την έκδοση του Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΒΕ και για μεταβατικό διάστημα το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα (1) έτος από την έναρξη ισχύος του παρόντος, τα θέματα που προβλέπεται να ρυθμιστούν με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας ρυθμίζονται με απόφαση του ΕΣ.

7. Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος, ο χρόνος ολοκλήρωσης της μετεγκατάστασης της ΕΒΕ στο ΚΠΙΣΝ διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

Ερμηνεία κατ΄ άρθρo του ΚΝ 489/1976 περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης"

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ