logo-print

Άρθρο 10 - Νόμος 4455/2017 - Τροποποίηση Καταστατικού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

23/02/2017

Υπό κωδικοποίηση
Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συλλογικό εργατικό δίκαιο - 3η έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Η διάταξη της περίπτωσης α΄ της παρ. 1 του άρθρου 3 του Καταστατικού της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Κεφάλαιο Α΄ του άρθρου πέμπτου του ν. 3607/2007, Α΄245) αντικαθίσταται, ως εξής:

«α) Η υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Υγείας σε θέματα Συστημάτων Πληροφορικής, σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων τους, καθώς και η μελέτη, ανάπτυξη, λειτουργία, εκμετάλλευση, διοίκηση, διαχείριση και συντήρηση Συστημάτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών, εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση όλων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και των λοιπών φορέων υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής.».

2. Η διάταξη της περίπτωσης α΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του Καταστατικού της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Κεφάλαιο Α΄ του άρθρου πέμπτου του ν. 3607/2007) αντικαθίσταται, ως εξής:

«α) αναπτύσσει έναντι αμοιβής Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Υπουργείο Υγείας, στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και στους λοιπούς φορείς υγείας και πρόνοιας,».

3. Η διάταξη της περίπτωσης β΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του Καταστατικού της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Κεφάλαιο Α΄ του άρθρου πέμπτου του ν. 3607/2007) αντικαθίσταται, ως εξής:

«β) διενεργεί, για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Υπουργείο Υγείας, τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και τους λοιπούς φορείς υγείας και πρόνοιας ή σε συνεργασία με αυτούς, τους διαγωνισμούς για τη μελέτη, ανάπτυξη, λειτουργία, εκμετάλλευση, διαχείριση και συντήρηση Συστημάτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών σύμφωνα με τα παραπάνω,».

4. Η διάταξη της περίπτωσης α΄ της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Κεφάλαιο Α΄ του άρθρου πέμπτου του ν. 3607/2007) αντικαθίσταται, ως εξής:

«α) έσοδα από αμοιβές υπηρεσιών, που παρέχει στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Υπουργείο Υγείας, στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, στους λοιπούς φορείς υγείας και πρόνοιας ή και σε άλλους φορείς του Δημοσίου, καθώς και σε οιασδήποτε νομικής μορφής φορείς αλλοδαπού Δημοσίου.».

5. Η διάταξη του εδαφίου α΄ της παρ. 3 του άρθρου 5 του Καταστατικού της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Κεφάλαιο Α΄ του άρθρου πέμπτου του ν. 3607/2007) αντικαθίσταται, ως εξής:

«3. Η Εταιρεία συνάπτει σύμβαση με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Υπουργείο Υγείας, τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και με το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.), τον ΕΟΠΥΥ και τα νοσοκομεία, καθώς και με φορείς που υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο Υπουργείο Υγείας για τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες, με απευθείας ανάθεση, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού.».

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

send