logo-print

Ένωση Δικαστών: Επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να ασκήσουν πίεση σε Δικαστές και Εισαγγελείς

Όσο προχωράει η διερεύνηση ποινικών υποθέσεων για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τόσο αυξάνεται η ένταση των επιθέσεων σε δικαστικούς λειτουργούς μέσω ΜΜΕ

01/03/2017

16/11/2017

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανακοίνωση για τη δικαστική διερεύνηση ποινικών υποθέσεων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις επιθέσεις εναντίον δικαστικών εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «όσο προχωράει η δικαστική διερεύνηση ποινικών υποθέσεων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τόσο αυξάνεται η ένταση των επιθέσεων σε δικαστικούς λειτουργούς επιφορτισμένους με την εκδίκασή τους, μέσω δημοσιευμάτων στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο και εκπομπών στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση.

Οι επιθέσεις αυτές προέρχονται από συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα και στοχεύουν να ασκήσουν προς όφελός τους πίεση στους Δικαστές και στους Εισαγγελείς.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και τους σκοπούς που επιδιώκονται από κάθε πλευρά και για το λόγο αυτό μένει μακριά από αυτόν τον «επιχειρηματικό πόλεμο».

Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί οφείλουν απερίσπαστοι και ανεπηρέαστοι να πράξουν το καθήκον τους, κλείνοντας τ’ αυτιά τους στις προκλήσεις που συνεχώς θα εντείνονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ende.gr

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις - Ε έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ

send