logo-print

Άρθρο 10 - Κοινή Υπουργική Απόφαση 1858/10.7.2017 - Οδηγός Υλοποίησης της Δράσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

18/07/2017

Κωδικοποιημένο
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

1. Για τις ανάγκες υλοποίησης, παρακολούθησης και ελέγχου της δράσης, η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Υ.Ψ.Π.Τ.Ε.) συντάσσει και εκδίδει τον Οδηγό Υλοποίησης της Δράσης.

2. Ο Οδηγός Υλοποίησης της Δράσης εξειδικεύει και συμπληρώνει τις ρυθμίσεις της παρούσας, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος αυτής.

3. Στον Οδηγό Υλοποίησης της δράσης παρατίθεται αναλυτικά το σύνολο των επιμέρους όρων, προϋποθέσεων και λεπτομερειών που διέπουν την υλοποίηση, την παρακολούθηση και τον ελέγχο της δράσης. Η συμμόρφωση στις ρυθμίσεις του είναι υποχρεωτική για όλους τους φορείς που συμμετέχουν στην υλοποίηση, στην παρακολούθηση και στον έλεγχο της δράση, συμπεριλαμβανομένων των Παροχών και των δικαιούχων πολιτών.

4. Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Υ.Ψ.Π.Τ.Ε.) δύναται, με απόφασή της, να τροποποιεί ή/και να συμπληρώνει τον Οδηγό Υλοποίησης της Δράσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή υλοποίησής της.

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

send