logo-print

Άρθρο 37 - Νόμος 4487/2017 - Όρια κοινοποίησης - παρακολούθηση - δημοσιότητα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

09/08/2017

Υπό κωδικοποίηση
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

1. Για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου στο καθεστώς του παρόντος έχουν εφαρμογή τα όρια κοινοποίησης της περίπτωσης κζ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4 του Κανονισμού.

2. Περίληψη της απόφασης υπαγωγής και της απόφασης ολοκλήρωσης δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αναρτάται στη Διαύγεια.

3. Οι ενισχυόμενοι και οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς διατηρούν φακέλους των επενδυτικών σχεδίων, προκειμένου να ανταποκρίνονται σε ελέγχους που διενεργούνται από τις αρμόδιες εθνικές αρχές ή υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ανωτέρω φάκελοι φυλάσσονται για δέκα (10) έτη από την ημερομηνία κατά την οποία χορηγήθηκε η τελευταία ενίσχυση.

4. Κάθε πληροφορία που αφορά την εφαρμογή του καθεστώτος του παρόντος αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Ο.Μ.Ε. και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Οι ανακοινώσεις, προσκλήσεις και οι εν γένει ενημερωτικές αναρτήσεις των υπηρεσιών του Ε.Κ.Ο.Μ.Ε. δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.

5. Οι φορείς των επενδυτικών σχεδίων έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω του Π.Σ.Κ.Ε. την πορεία του συνόλου των αιτημάτων τους.

Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος
Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ