logo-print

Άρθρο 47 - Νόμος 4487/2017 - Τροποποίηση διατάξεων του ν. 4053/2012

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

09/08/2017

Υπό κωδικοποίηση
Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

1. Στο ν. 4053/2012 (Α΄ 44), μετά το άρθρο 4, προστίθεται άρθρο 4Α ως εξής:

«Άρθρο 4Α

Ταχυδρομικοί Κώδικες της Επικράτειας

1. Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανατίθεται η ανάπτυξη, επεξεργασία, διαχείριση και αξιοποίηση των Ταχυδρομικών Κωδίκων της Επικράτειας. Με απόφαση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης καθορίζονται οι σχετικές με το προηγούμενο εδάφιο αρμοδιότητες της υπηρεσίας ή του φορέα, ως και των τυχόν εμπλεκόμενων υπηρεσιών, ο τρόπος ανάπτυξης, επεξεργασίας, διαχείρισης και αξιοποίησης των Ταχυδρομικών Κωδίκων της Επικράτειας, η διαδικασία ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για τυχόν αλλαγές αυτού και παρακολούθησης της εφαρμογής των προαναφερόμενων αλλαγών, καθώς και κάθε σχετικό θέμα.

2. Η εταιρία ΕΛΤΑ Α.Ε. παρέχει στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κάθε αναγκαία συνδρομή για την ανάπτυξη, επεξεργασία, διαχείριση και αξιοποίηση του συνόλου των Ταχυδρομικών Κωδίκων της Επικράτειας.»

2. Για την εφαρμογή της παραγράφου 2 του άρθρου 4Α η εταιρεία ΕΛΤΑ Α.Ε. υποχρεούται εντός τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποστείλει στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το σύνολο των δεδομένων των Ταχυδρομικών Κωδίκων της Επικράτειας που έχει στη διάθεσή της, σε οποιαδήποτε μορφή και αν βρίσκονται (έντυπη ή ηλεκτρονική).

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30
send