logo-print

Άρθρο 10 - Προεδρικό Διάταγμα 86/2017 - Ειδικά προσόντα Εκπαιδευτικού Προσωπικού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

11/08/2017

Κωδικοποιημένο
Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα απαιτούμενα προσόντα του εκπαιδευτικού προσωπικού έχουν ως ακολούθως:

α. Οι επιτελείς ΣΔΕΠΝ βαθμού Αντιπλοιάρχου και άνω, πρέπει να είναι απόφοιτοι της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) με βαθμό αποφοίτησης τουλάχιστον «Β» και εφόσον είναι δυνατόν απόφοιτοι αντίστοιχης σχολής του εξωτερικού ή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).

β. Οι επιτελείς ΣΔΕΠΝ βαθμού Υποπλοιάρχου και Πλωτάρχου πρέπει να είναι απόφοιτοι του ΣΔΙΕΠΝ, με βαθμό αποφοίτησης τουλάχιστον «Β».

γ. Οι Αξιωματικοί (Ε) επιτελείς της ΣΔΕΠΝ πρέπει να είναι απόφοιτοι του ΣΔΙΕΠΝ (Ε) ή παλαιού Σχολείου Γενικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Πληρωμάτων Υπηρεσιών - Πληρωμάτων Τεχνών (ΠΥ-ΠΤ) με βαθμό αποφοίτησης τουλάχιστον «Β».

δ. Το ΕΕΠ αποτελείται από επιστήμονες κατόχους πτυχίου ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κατά προτίμηση κατόχους διδακτορικού διπλώματος, και απόστρατους Ανώτατους Αξιωματικούς του ΠΝ, απόφοιτους της ΑΔΙΣ- ΠΟ ή της πρώην Ναυτικής Σχολής Πολέμου ή αντίστοιχης της αλλοδαπής.

ε. Το ΕΔΠ είναι αναλόγων προσόντων του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με εξαίρεση τους έκτακτους διαλέκτες - Αξιωματικούς και δημοσίους λειτουργούς, για τους οποίους τα προσόντα αυτά είναι επιθυμητά, αλλά όχι απαραίτητα.

στ. Περαιτέρω ειδικά προσόντα διορισμού του ΕΕΠ και των Επιστημονικών Συνεργατών αναφέρονται στο Άρθρο 24 του παρόντος προεδρικού διατάγματος.

ζ. Εφ’ όσον απαιτηθεί είναι δυνατή η πρόσκληση αλλοδαπών Αξιωματικών ή Καθηγητών, κατόπιν σχετικής έγκρισης του ΓΕΝ, για παρουσίαση ειδικών θεμάτων.

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send