logo-print

Άρθρο 15 - Προεδρικό Διάταγμα 86/2017 - Αξιολόγηση Εργασιών και Επίδοσης των Σπουδαστών ΣΔΙΕΠΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

11/08/2017

Κωδικοποιημένο
Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

1. Η επίδοση κάθε Σπουδαστή κατά την φοίτησή του στο ΣΔΙΕΠΝ χαρακτηρίζεται με βαθμούς σε κλίμακα από μηδέν ως εκατό (0-100).

2. Κάθε σπουδαστής λαμβάνει ένα βαθμό για κάθε γραπτή ή προφορική, εξέταση, ατομική ή ομαδική εργασία που εκτελείται εντός της Σχολής καθώς και ένα βαθμό από την γενική απόδοση του σπουδαστή, για την οποία συνεκτιμώνται τα αναγραφόμενα στην παράγραφο 3 του παρόντος άρθρου. Στη συνέχεια έκαστη εκ των προαναφερομένων βαθμολογίες πολλαπλασιάζεται με κατάλληλο συντελεστή, όπως καθορίζεται στον αντίστοιχο ΚΕ, οι οποίες αθροίζονται προκειμένου να εξαχθεί η τελική βαθμολογία του σπουδαστή.

3. Για τη γενική απόδοση του σπουδαστή, συνεκτιμώνται τα ακόλουθα:

α. Η νοημοσύνη, οξύτητα κρίσης και η ορθή εκτίμηση των πραγμάτων.

β. Το πρακτικό πνεύμα και η αντίληψη της πραγματικότητας.

γ. Η πρωτοτυπία σκέψης και η εποικοδομητική φαντασία.

δ. Η ικανότητα για παραγωγή θετικού και ολοκληρωμένου επιτελικού έργου.

ε. Η ικανότητα έκφρασης των συλλογισμών με ειρμό και κατά τρόπο επαγωγικό, όπως και η ικανότητα παρουσίασης αυτών γραπτά και προφορικά, κατά τρόπο σαφή και περιεκτικό.

στ. Η ικανότητα για συνεργασία και η δυνατότητα συντονισμού και κατεύθυνσης ομάδας εργασίας.

ζ. Η ευχέρεια στη διαλογική συζήτηση, η ετοιμότητα πνεύματος, η διαλεκτική ικανότητα, η ποιότητα και η ποσότητα επιχειρημάτων και η διάθεση για αποδοχή αντιθέτων απόψεων.

η. Το ενδιαφέρον, ο ζήλος και η επιμέλεια που επιδείχθηκαν κατά την διάρκεια της φοίτησης.

θ. Το επίπεδο γενικής μόρφωσης και το ενδιαφέρον για μελέτη και έρευνα.

4. Οι εργασίες που ανατίθενται στους σπουδαστές από τη Σχολή όπως και κάθε άλλη εκπαιδευτική δραστηριότητα, αξιολογείται από δύο τουλάχιστον εκπαιδευτές, εκτός των γραπτών ή προφορικών εξετάσεων που λαμβάνουν χώρα εντός της Σχολής, οι οποίες αξιολογούνται από τον διδάσκοντα καθηγητή. Η τελική βαθμολογία κάθε εργασίας είναι ο μέσος όρος (Μ.Ο) της βαθμολογίας των δύο εκπαιδευτών.

5. Στα φύλλα βαθμολογίας κάθε εργασίας ως ανωτέρω παράγραφο 2 παρόντος άρθρου αναγράφεται η εκατοστιαία βαθμολογία κάθε Σπουδαστή η οποία και του γνωστοποιείται από τη Σχολή.

6. Τελικός βαθμός επίδοσης είναι ο βαθμός που προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών των παραπάνω εργασιών ως παράγραφος 2 παρόντος άρθρου. Ο τελικός βαθμός και η κατηγορία («Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε») που αντιστοιχεί σ’ αυτόν, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, αναγράφονται στις ατομικές Εκθέσεις Απόδοσης που υποβάλλονται στο ΓΕΝ όπως καθορίζεται στα επόμενα άρθρα του παρόντος προεδρικού διατάγματος.

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ