logo-print

Άρθρο 30 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Αξιολόγηση Επάρκειας Δοκίμων Υπαξιωματικών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5

1. Δόκιμος Υπαξιωματικός που βαθμολογείται έστω και σε ένα μάθημα της ακαδημαϊκής, στρατιωτικής και ναυτικής εκπαιδεύσεως με βαθμό κατώτερο του 50, μετά και την επανεξέταση, επαναλαμβάνει το ίδιο έτος.

2. Δόκιμος Υπαξιωματικός που, για οποιοδήποτε λόγο, απουσιάζει περισσότερο από τα 4/10 της διαρκείας της χειμερινής εκπαιδευτικής περιόδου ή το ½ της Θερινής Εκπαιδευτικής Περιόδου, επαναλαμβάνει το ίδιο έτος.

3. Δόκιμος Υπαξιωματικός που βαθμολογείται στα στρατιωτικά ή τα ναυτικά προσόντα με βαθμό έτους κατώτερο του 50 επαναλαμβάνει το ίδιο έτος. Δόκιμος Υπαξιωματικός που βαθμολογείται στα στρατιωτικά με βαθμό έτους κατώτερο του 30% αποβάλλεται από τη Σχολή, με απόφαση του Διοικητού της ΔΝΕ, κατόπιν προτάσεως του Διοικητού της Σχολής.

4. Ειδικότερα για τα ναυτικά προσόντα, Δόκιμος Υπαξιωματικός που βαθμολογείται με βαθμό έτους κατώτερο του 30% λόγω προβλήματος υγείας παραπέμπεται αυτεπάγγελτα στην Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή του ΠΝ (ΑΝΥΕ) η οποία και γνωματεύει σε 1ο βαθμό. Με απόφαση του Διοικητού της ΔΝΕ, κατόπιν προτάσεως του Διοικητού της Σχολής απολύεται από τη σχολή, μετά από σχετική γνωμάτευση της Αναθεωρητικής Υγειονομικής Επιτροπής του ΠΝ (ΑΥΕΝ).

5. Δόκιμος Υπαξιωματικός που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι δυνατόν να περατώσει επιτυχώς τις σπουδές του μέσα σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά έτη αποβάλλεται από τη Σχολή με απόφαση του Διοικητού της ΔΝΕ κατόπιν προτάσεως του Διοικητού της Σχολής. 

Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

send