logo-print

Άρθρο 1 - Υπουργική Απόφαση Α4β/Γ.Π./οικ.63439/18.8.2017 - Έγκριση σκοπιμότητας πολιτικών ψυχικής υγείας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/2017

Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

1. Ανά διετία και έως το Σεπτέμβρη εκπονείται ή επικαιροποιείται ο σχεδιασμός της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας για τις πολιτικές ψυχικής υγείας σε συνεργασία με συναρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου και τα Περιφερειακά Διατομεακά Συμβούλια και εκδίδεται η απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

Στο ανωτέρω πλαίσιο περιλαμβάνεται και η ανάπτυξη Μονάδων Ψυχικής Υγείας στον Ιδιωτικό Κερδοσκοπικό και μη Κερδοσκοπικό Τομέα του άρθρου 11 του ν. 2716/1999.

2. Για την έκδοση της εν λόγω απόφασης έγκρισης σκοπιμότητας εκτιμάται η ανάγκη κάλυψης των αναγκών όλου του φάσματος των ψυχικών διαταραχών, καθώς και επιμέρους πληθυσμιακών υποομάδων που απαιτούν διακριτές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, όπως προκύπτουν από τα πληθυσμιακά και επιδημιολογικά δεδομένα της περιοχής ίδρυσης της προτεινόμενης μονάδας, λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες υποδομές, το προσωπικό αυτών και το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν, σύμφωνα και με τις γενικές αρχές και κατευθύνσεις του άρθρου 1 του ν. 2716/1999 για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

send