logo-print

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου

Δείτε τα απαιτούμενα προσόντα και τα καθήκοντα - Αιτήσεις έως τις 10 Οκτωβρίου

23/09/2017

16/11/2017

Πολυκώδικας, 15η έκδ., 2023
Πολιτειολογία

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (άρθρο 2 παρ. 1 του ν. 4375/2016) για την πλήρωση με διορισμό της θέσης Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου.

Η θέση είναι αποκλειστικής απασχόλησης, με τριετή θητεία και μπορεί να ανανεωθεί μία φορά.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: O διευθυντής διορίζεται με απόφαση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος τον ελέγχει και δύναται να τον παύει πριν τη λήξη της θητείας του, είτε κατόπιν παραίτησής του, είτε λόγω αδυναμίας εκτέλεσης των καθηκόντων του, είτε για άλλο σοβαρό λόγο που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων του.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: O διευθυντής είναι Έλληνας πολίτης, προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με διοικητική ικανότητα και εξειδίκευση ή /και εμπειρία στους τομείς διεθνούς προστασίας ή των δικαιωμάτων του ανθρώπου ή του διεθνούς δικαίου.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Διευθυντή περιγράφονται στις διατάξεις του ν. 4375/2016, όπως ισχύει καθώς και στο άρθρο 8 του π.δ. 104/2012, όπως ισχύει.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΘΕΣΗΣ : Kατά τη διάρκεια της θητείας του Διευθυντή αναστέλλεται η άσκηση οιουδήποτε άλλου δημοσίου λειτουργήματος, και δεν επιτρέπεται η άσκηση καμιάς επαγγελματικής δραστηριότητας ή ανάληψη άλλων αμειβόμενων καθηκόντων στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα ή η ανάληψη άλλων μη αμειβόμενων καθηκόντων, σε αντικείμενο συναφές με τα καθήκοντά του.

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ : Oι αποδοχές του Διευθυντή έχουν καθοριστεί με την κοινή υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 2/44638/0022/90-08-2011 Κ.Υ.Α (ΦΕΚ 1865/Β/23-0-2011), σε συνδυασμό με την εγκύκλιο με αριθμ. Πρωτ. 2/1025 ΔΕΠ (ΑΔΑ:ΨΑΕΦΗ-Π07).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσεως καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως τις 10 Οκτωβρίου 2017, στην οποία θα επισυνάπτονται βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, τίτλοι σπουδών και τα απαραίτητα σχετικά με τα προσόντα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση e.mpoutou@asylo.gov.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου, Κανελλοπούλου 2, 101 77, Αθήνα, υπόψιν κυρίας Μπούτου Ευφροσύνης.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής υποβολής της Αίτησης θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του θα επισυνάπτεται στην Αίτηση.

Η παρούσα να δημοσιευθεί στους διαδικτυακούς τόπους http://diavgeia.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής www.immigration.gov.g

Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send