logo-print

Άρθρο 29 - Νόμος 4494/2017 - Έγκριση σχεδίου σύμβασης στον τομέα της άμυνας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

1. Εγκρίνεται το σχέδιο συμβάσεως Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων μεταξύ της εταιρείας «RAYTHEON» και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ) που αφορά στην παροχή υλικών και ανταλλακτικών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και στην ανάθεση υποκατασκευαστικού έργου σε ελληνικές εταιρείες, όπως αυτό προσαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παράρτημα I.

2. Στο σχέδιο της εγκεκριμένης συμβάσεως της παραγράφου 1 περιλαμβάνονται και όλα τα εμπιστευτικά τεχνικά παραρτήματα, στα οποία γίνεται μνεία και τα οποία έχουν μονογραφηθεί από το ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ, όπου και φυλάσσονται τα σχετικά πρωτότυπα κείμενά τους. Τα ως άνω παραρτήματα δεν προσαρτώνται στο Παράρτημα Ι του παρόντος για λόγους διασφάλισης υπηρεσιακού απορρήτου.

3. Παρέχεται από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας η εξουσιοδότηση στον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων να υπογράψει την εγκεκριμένη σύμβαση της παραγράφου 1, ως Παράρτημα I, καθώς και κάθε άλλο συναφές έγγραφο ή τροποποίηση αυτής, στο μέτρο που δεν επιβάλλει πρόσθετες υποχρεώσεις στο ελληνικό Δημόσιο και είναι η απολύτως αναγκαία για την εκτέλεση της σύμβασης και μετά από γνώμη της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου.

4. Η ισχύς της σύμβασης της παραγράφου 1 αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ειδικότερα καθορίζεται σε αυτή.

5. Οι ρυθμίσεις του παρόντος άρθρου υπερισχύουν κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης νόμου. Για ό,τι δεν ρυθμίζεται ειδικά στην εγκεκριμένη σύμβαση της παραγράφου 1 εφαρμόζεται συμπληρωματικά ο Αστικός Κώδικας.

Airbnb Η πολεοδομική αντιμετώπιση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
send